REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Denizli’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Denizli’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Denizli’ye geliyor. Bir günlük ziyaretinde yoğun bir program takip edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli İl Kongresi’ne katılacak, miting havasında gerçekleşmesi planlanan kongrede vatandaşlara seslenecek. Erdoğan, akşam saatlerinde ise Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan’ın mutluluğuna şahitlik edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2018 Cuma, 11:58

Denizli, bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Denizli’yi en fazla ziyaret eden cumhurbaşkanı ve siyasi parti lideri olan Recep Tayyip Erdoğan, yarın (7 Nisan Cumartesi) bir kez daha Denizlililer ile buluşacak.

ÖNCE MİTİNG, ARDINDAN KONGRE
Sabah saatlerinde Aydın İl Kongresi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından Denizli’ye gelecek. Hasan Güngör Spor Salonu’nun yanında oluşturulan miting alanında Denizlililere seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingin hemen ardından salona geçecek ve AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’ne katılacak.

ZOLAN’I MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMAYACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting ve il kongresinin ardından EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçecek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan’ın mutluluğuna şahitlik edecek.

FİLİZ: “HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlamaya hazırlanan AK Parti İl Teşkilatı’nda heyecan dorukta. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’yi ziyaretini ve kongreye katılacak olmasını değerlendiren İl Başkanı Necip Filiz, büyük bir heyecan içinde olduklarını söyledi. İl ve ilçe teşkilatları ile birlikte hazırlıkları bitirdiklerini belirten Filiz, “Geniş bir miting alanı oluşturduk. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı vatandaşlarımız ile buluşturacağız. Milletin adamı Erdoğan’ın Denizli’yi bir kez daha şereflendirmesinin heyecanını halkımız ile birlikte paylaşacağız” dedi.

Miting ve kongrede tüm Türkiye’nin Denizli’yi izleyeceğini belirten Filiz, “Cumhurbaşkanımızın buradan vereceği mesajlar çok önemli. Biz de Denizli’nin nasıl bir vizyon kent olduğu, Ege’nin parlayan yıldızı haline geldiğini, göz dolduran performansını Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a göstermiş olacağız” dedi.

FİLİZ’İN TEK ADAY OLMASI BEKLENİYOR
AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’ne İl Başkanı Necip Filiz’in tek aday olarak katılması bekleniyor. Daha önce Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yola Filiz ile devam edeceklerinin sinyalini vermişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı