REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu. “Erdoğan partinin başına geçecek, Denizli yine güçlü olacak”

Ramazanoğlu. “Erdoğan partinin başına geçecek, Denizli yine güçlü olacak”

AK Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin başına geçecek olmasının heyecanı yaşanırken, Erdoğan’a en yakın isimlerden olan milletvekili ve MKYK Üyesi Sema Ramazanoğlu, “Türkiye ve AK Parti yeni bir sürece giriyor. Yeni süreçte, Denizli yine güçlü olacak” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2017 Cuma, 12:13

Başbakan Binali Yıldırım, olağanüstü kongre kararı almak için 2 Mayıs Salı günü Merkez Karar Yürütme Yürütme Kurulu’nu (MKYK) toplayacak. AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Sema Ramazanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Nisan’da yapılan referandum sonucuna göre, partinin başına geçeceğini belirterek, “Denizli iktidarda yine güçlü bir sese ve güçlü bir konuma sahip olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

RAMAZANOĞLU, ERDOĞAN’A YAKIN İSİMLERDEN
14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti’nin kurucu üyelerinden olan ve 2003-2009 yılları arasında Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanlığını yapan MKYK Üyesi Sema Ramazanoğlu, Erdoğan’a en yakın isimlerden biri. Partinin kuruluş aşamasında da Anadolu’yu Erdoğan ile birlikte karış karış dolaşan Sema Ramazanoğlu, yeni süreçle ilgili denizlihaber.com’a açıklamalarda bulundu.

AK Parti Denizli Milletvekili ve Aile ve Sosyal Hizmetler eski bakanlarından Ramazanoğlu, “21 Mayıs’ta kongrenin yapılacağına dair takvim henüz netlik kazanmadı. MKYK 2 Mayıs’ta toplanacak ve yapılacak istişarenin ardından kongre kararını alacaktır. Türkiye ve Ak Parti yeni bir sürece girdi. Yeni süreçte partimizin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan genel başkanımız olacak. Türkiye, daha güçlü bir şekilde yönetilecek” dedi.

DENİZLİ BAŞROLLERDE OLACAK
AK Parti’nin 2001 yılında kurulduğunu hatırlattı, “Partimizin kuruluşunda Osman Nuri Filiz ile birlikte aktif görev aldık. Denizli, kuruluşundan bu yana partimizin içinde söz sahibidir. Türkiye’nin ilk kadın bakanı, Denizli’nin ilk kadın milletvekili Selma Aliye Kavaf Denizlilidir. Yine AK Parti iktidarında şahsım Kavaf ve Zeybekci’ye bakanlık verilmiştir. Yeni süreçte de Denizli hükümette güçlü olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Denizli gerek mecliste, gerek hükümet içinde güçlü şekilde temsil edilecek” diye konuştu.

Yorumlar

serkan   -  Bağlantı 28 Nisan 2017, 13:58

Sayın Sema Hanım Tek Umudumuz Sensin Seni Karalayan Seni Yıpratanlara Karşı Dik Duramadık Hakkını Helal Et.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı