REKLAMI GEÇ

Davutoğlu ve 12 bakan gelmiyor

Davutoğlu ve 12 bakan gelmiyor

Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasındaki kavga, Denizli’yi vurdu. Cumhurbaşkanı ile dün akşam yaptığı görüşmenin ardından görevi bıraktığını açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Denizli programını iptal etti. Yaşanan siyasi gelişmeler üzerine hafta sonunda yapılacak Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı ve turizm çalıştayı iptal edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2016 Perşembe, 22:28

Erdoğan ile Davutoğlu arasındaki anlaşmazlığın iyice su üstüne çıkmasıyla birlikte Ankara’da gündem bir anda değişti. MKYK’da il ve ilçe başkanlarını görevden alma yetkisi tırpanlanan Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı haftalık görüşmenin ardından görevi bıraktı. Bu gelişmeyle AK Parti’de gözler yeni genel başkanın seçileceği kongreye çevrildi.

Yaşanan krizde görevi bırakan Davutoğlu, hafta sonunda Denizli’ye gelmekten vazgeçti. Bu nedenle de bakanın katılımıyla yapılacak Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı iptal edildi. Başbakan ile birlikte kurul üyesi 12 bakan da Denizli’ye gelmeyecek.

Öte yandan 8 Mayıs Cumartesi günü yapılacağı açıklanan turizm çalıştayı da aynı gerekçeyle iptal edildi.

Hafta sonunda yapılması planlanan iki önemli toplantının iptal edilmesiyle, Denizli’nin sorunlarının başbakan ve ilgili bakanlara iletilmesi için hazırlanan dosyalar da elde kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı