REKLAMI GEÇ

Davutoğlu, sürpriz bir isim seçti

Davutoğlu, sürpriz bir isim seçti

Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Davutoğlu, Denizli il başkanlığı için sürpriz bir ismi seçti. Belirlenen isim, 1 Şubat 2015’te gerçekleştirilecek il kongresine tek aday olarak gidecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2015 Cumartesi, 22:14

Gözler bir süredir tekrar aday olmayacağını açıklayan Avni Örki’nin yerine yeni il başkanlığının işaret edileceği Ak Parti Genel Merkezi’ne çevrilmişti.

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun nihai karar için önüne önemli isimlerden oluşan liste üzerindeki çalışmasını tamamladığı öğrenildi.

Ak Parti Genel Merkezi’ne yakın kaynaklara ulaşan Denizlihaber.com Ak Parti Denizli teşkilatına pazartesi günü duyurmayı planladığı o ismi öğrendi.

Davutoğlu’nun belirlediği isim Şahin Tin oldu. Davutoğlu’nun kabinesindeki önemli isim Bakan Nihat Zeybekci ve Denizli Milletvekillerinin yanı sıra teşkilatın geçtiğimiz hafta yaptığı eğilim yoklaması sonuçlarını baz alarak Şahin tin ismi belirlemesi, aslında sürpriz olarak yorumlanabilir.

Keza 2003-2007 yılları arasında il başkanlığı görevini yürütün Şahin Tin’in, o dönem belediye başkanı olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile arasının 2007 seçimleri sırasında açıldığı öne sürülmüş, hatta siyaset kulisleri ikili arasında ciddi bir tartışmanın yaşandığını aylarca konuşmuştu.

Yorumlar

AYHAN KESKİN   -  Bağlantı 24 Ocak 2015, 23:11

YENİ başkanımızı candan kutlarım . Denizli için en güzel secim,SAYIN BAŞKANIM yeni görevinizde üstün başarılar dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı