REKLAMI GEÇ

Davutoğlu’nun mitingine mektupla davet

Davutoğlu’nun mitingine mektupla davet

AK Parti İl Teşkilatı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Denizli mitingine kitleleri çekebilmek için duyuruların yanı sıra “mektupla davet” yöntemini de deniyor. Partililer, sokak sokak dolaşıp, mektupları evlere ulaştırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2015 Pazar, 13:01

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Denizli programı netleşti. İlk Denizli ziyaretini AK Parti İl Kongresi dolayısıyla şubat ayında gerçekleştiren Davutoğlu, bu kez seçim mitingi için geliyor.

KONUŞMA YAPACAĞI MEYDAN AÇIKLANDI
13 Mayıs’ta Denizli’ye geleceği açıklanan Davutoğlu’nun miting yeri de kesinleşti. Bir ara “Miting için Delikliçınar Meydanı tahsis edilecek” iddiaları konuşulsa da, AK Parti liderinin siyasi mitingler için tahsis edilen Özay Gönlüm Meydanı’nda miting yapacağı belirtildi. Miting saati de 18.00 olarak açıklandı.

EV EV DAVET MEKTUPLARI DAĞITILIYOR
Öte yandan mitingin kalabalık bir katılımla yapılması için AK Parti il ve ilçe teşkilatları alarma geçti. 10 binlerce mektup, AK Parti teşkilatlarının yöneticileri tarafından ev ziyaretleri yapılarak, vatandaşlara ulaştırılıyor.

Yorumlar

metin   -  Bağlantı 4 Mayıs 2015, 08:08

Doğrusu seçilecek sırada olan adaylar benim için hiç ama hiç bir şey ifade etmiyorlar çünkü halkta bir karşılıkları olduğunu düşünmüyorum.Ülkem ve ümmet için Tayyip ERDOĞAN ve Ahmet DAVUTOĞLU’nun bu ülkeyi yönetmeye devam etmesi için destekleyeceğim.

mikdat cakmaz   -  Bağlantı 3 Mayıs 2015, 16:48

Davutoglunu seviyoruz ama zolanin halkla barisik olmamasindan dolayi mitinge katilmicam

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı