REKLAMI GEÇ

“Demokrasi” nöbeti devam ediyor

“Demokrasi” nöbeti devam ediyor

FETÖ yanlılarının yaptığı darbe girişimine karşı Delikliçınar Meydanı’nda başlayan demokrasi nöbeti devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Meydanları boş bırakmayın” çağrısı üzerine toplanan kalabalığa seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta içi de meydanlarda olacaklarını açıkladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2016 Pazar, 22:57

FETÖ yanlılarının darbe girişimine karşı başlatılan “Demokrasi Nöbeti” 3’üncü gününde de Denizlililer Delikliçınar Meydanı’nda toplandı.

denizli-demokrasi-nobeti-ic
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte çok sayıda partili ve vatandaşlar Delikliçınar Meydanı’nı doldurdu.

denizli-demokrasi-nobeti-ic-2
MEHTER TAKIMI EŞLİK ETTİ
Demakrosi nöbeti tutan Denizlililere, Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı seslendirdiği marşlarla eşlik etti.
denizli-demokrasi-nobeti-ic-1
Elinde Türk bayrağı ile kalabalığın arasına giren Başkan Osman Zolan, zaman zaman marşlara eşlik etti, zaman zaman da gençlerle selfi yaptı.

ZOLAN’DAN DESTEK ÇAĞRISI
Meydana gelen Denizlilere seslenen Başkan Osman Zolan, ne pahasına olursa olsun milli iradeye sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirterek, “Sizler de bizim yanımızda olduğunuz sürece milli iradeye sonuna kadar sahip çıkacağız. Sizlerden de bugün olduğu gibi, dün olduğu gibi yanımızda olmaya davet ediyorum” dedi.
denizli-demokrasi-nobeti-ic-3
Zolan, “demokrasi” nöbetinin devam edeceğini de vurgulayarak, “Nöbetimiz devam edecek. Cumhurbaşkanımız ‘gelmeyin’ diyene kadar. Gündüz çalışacağız, gece nöbet tutacağız” diye konuştu.

BAKAN ZEYBEKCİ’DEN DENİZLİLİLERE TEŞEKKÜR
Delikliçınar Meydanı’ndaki kalabalığa Ankara’ndan telefonla seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizlilerin, 15 Temmuz darbe girişiminde Çardak’a getirilen 550 komandonun Ankara’ya gitmesini engelleyerek çok önemli bir iş başardığını belirterek teşekkür etti. Bakan Zeybekci, “15 Temmuz’da bir avuç çapulcu Türkiye’nin geleceğini karatmak istedi. Siz buna müsaade etmediniz. Türkiye’yi bir avuç çapulcuya böldürtmeyiz. Daha önce burada söylemiştim. Bunların inlerine gireceğiz demiştim. Yine söylüyorum bunların inlerine gireceğiz, köklerini kazıyacağız” dedi.

denizli-demokrasi-nobeti-ic-4
MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN: CEZALARI İDAMDIR
Meydana gelen, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin ile Cahit Özkan, Merkezefendi Belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz kalabalığa Büyükşehir Belediye binasının balkonundan selamladı. Şahin Tin burada Denizlililere seslendi. Meydandaki partililerin “idam isteriz” tezahüratlarına cevap veren Milletvekili Tin, “Türkiye’yi bölmek isteyen, Türkiye’nin geleceğine darbe vurmak isteyenlerin cezası idamdır. Bunun sonuna kadar savunucusuyum” dedi.

denizli-demokrasi-nobeti-ic-5
KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ SESLENDİRDİ
Konuşmaların ardından, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Müzik Öğretmeni Sadi Cesuroğlu, konser verdi. Cesuroğlu, seslendirdiği kahramanlık türküleriyle alandakileri coşturdu.

Delikliçınar Meydanı’ndaki kalabalık, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 161 polis, asker ve siviller için dua ederek dağıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı