REKLAMI GEÇ

Filiz: “Denizli koca bir çınar oldu”

Filiz: “Denizli koca bir çınar oldu”

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 141. kuruluş yıldönümünü yayınladığı mesajla kutladı. Filiz, “141 yıl önce bir fidan olan Denizli’nin şimdi koca bir çınar haline geldiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2017 Salı, 10:03

Yazılı bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Filiz, 30 Ekim 1876 tarihinde belediye olarak kurulan, 2014 yılında büyükşehir olan Denizli’nin bugün Türkiye’ye örnek olan, dünyada ise parmakla gösterilen bir şehir olduğunu söyledi.

Denizli Belediyesi’nin AK Parti Belediyecilik anlayışı ile tanıştığı 2004 yılından önce adeta bir köy kent halinde olduğunu öne süren Filiz, 2004 yılında başlayıp 2011 yılına kadar süren Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde bu makus talihini yendiğini ifade etti.

Bu dönemlerde inanılmaz güzel işlere ve büyük projelere imza atıldığını vurgulayan başkan Filiz; Denizli’nin Avrupai bir vizyon şehir haline geldiğini ve 2011 yılında bu görevi devralan Osman Zolan’ın bu projelere yenilerini de ekleyerek kentin çehresini değiştirmeye devam ettiğini belirtti.

Filiz, “Biz bu şehrin derdiyle dertlendik diyerek sorunları ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışan ve Denizli merkezde ne varsa kentimizin en ücra köşesinde de aynısı olacak anlayışıyla her bir vatandaşımıza hizmet için koşturan AK Parti belediyecilik anlayışı, hizmet destanları yazarak Denizli’nin hak ettiğini almasını sağlamıştır. Güleryüzle hizmet sloganı ile bu şehre birbirinden değerli projelerle, bizlere inanan ve güvenen Denizli insanının da desteğiyle Denizli’de inanılmaz bir değişime imza atıldı ve atılmaya da devam ediyor. 2004’ten bu yana dünya kenti olmaya doğru giden bir Denizli’miz var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı