REKLAMI GEÇ

Tin: Erken seçime hazır olmalıyız

Tin: Erken seçime hazır olmalıyız

Tavas, Acıpayam ve Serinhisar’da ilçe teşkilatlarına seslenen Tin, “Yarın seçim olacakmış gibi teşkilatlarımızı hazır olmalıyız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2015 Pazar, 15:46

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Acıpayam, Tavas ve Serinhisar İlçelerinde gerçekleştirilen iftar yemeklerinde teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Tin, iftar sonrası ilçe başkanları ve partililerle yaptığı toplantılarda hükümet kurma çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulundu.

İLÇELER BİZLERİ UTANDIRMADI
Tin, teşkilatlarından her türlü senaryoya karşı hazır olmalarını isteyerek, “7 Haziran seçimleri geçti. Sonuçlar ortaya çıktı. Birinci parti olduk. Ancak tek başımıza iktidar olamadık. Halk bizlere koalisyonu işaret etti. Cumhurbaşkanımız hükümet kurma görevini Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na verdi. Görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Olmazsa erken seçim olacaktır. AK Parti teşkilatları olarak yarın seçim olacakmış gibi hazır olmamız, teyakkuzdaymış gibi çalışmaya devam etmemiz lazım” dedi.

BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN YUVASI TÜRKİYE’DİR
Türkiye’nin sınırlarında yaşanan olayları da değerlendiren Başkan Tin konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Komşulara baktığımızda; burada yaşayan müslümanların ateş çemberinde olduğunu görüyoruz. Sığınacakları liman olarak Türkiye’yi görüyorlar. Komşularımızın umudu olan Türkiye’mizde de istikrar ve barışı korumaya devam edeceğiz. Ülkemizde 13 yılda yapılmayanları başardık. Dünya’nın 16’ncı, Avrupa’nın ise 6’ncı büyük ekonomisi olduk. Bütün Müslümanların yuvası Türkiye’dir. Bu bilinç içinde AK Parti iktidarını devam ettirmek zorundayız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı