REKLAMI GEÇ

AK Parti; “Erkan Hayla fevri karar verdi”

AK Parti; “Erkan Hayla fevri karar verdi”

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın istifasının ardından AK Parti kanadından ilk yorum geldi. Denizlihaber’e konuşan İl Başkan Vekili Yusuf İzzet Ayhan, “Hayla fevri bir çıkış yaptı” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2017 Cuma, 10:44

Dün akşam saatlerinde Berna Öztürk’ün Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine vekillikten asaleten atanmasının ardından Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, AK Parti’den istifa ettiğini açıkladı. Bu haber gündeme bomba gibi düştü.

Erkan Hayla, “Berna Öztürk’ün genel sekreterliğe asaleten atanması bardağı taşıran son damlaydı” derken, istifayla ilgili AK Parti’den ilk yorum geldi.

Başkan Vekili Yusuf İzzet Ayhan, “Başkan Erkan Hayla ani bir karar verdi. Dün akşam saatlerinde telefon açıp, istifa ettiğini açıkladı. Elimize ulaşan istifa dilekçesi yok. Hayla fevri hareket etmiştir. Hiç düşünmeden, ani bir karar vermiştir” dedi.

Bürokratik bir atamayı gerekçe göstererek hiç kimsenin istifa etme lüksünün olamayacağını, bir tek belediye başkanının istekleri doğrultusunda hareket edilemeyeceğini söyleyen Ayhan, “Bu partinin İl Yürütme Kurulu, Yönetim kurulu, Milletvekilleri, Kadın Kolları, Gençlik kolları organları var. Ortak istişare edilir ve bürokrat ataması yapılır. Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine kimin atanacağına bir tek belediye başkanı karar veremez” diye konuştu.

Yorumlar

kaleli   -  Bağlantı 23 Haziran 2017, 14:14

Dr Hanıma neden karşı olduğunu o söyleyemez ama gerçeği Kale’lilere gelin bi sorun anlatalım.

hakan   -  Bağlantı 23 Haziran 2017, 11:58

Keşke neden Dr. Hanımın atanmasını istememe gerekçelerini de söyleseydi de aydınlansaydık. kişisel İstemezük mantığı çok yanlış.

eren yılmaz   -  Bağlantı 23 Haziran 2017, 11:10

tabi ki kimin atanacağına bir belediye başkanı karar veremez ama bir belediye başkanının istifasını da bir başkan vekilide geri aldıramaz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı