REKLAMI GEÇ

Denizli AK Parti’de Başbakan hazırlığı

Denizli AK Parti’de Başbakan hazırlığı

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla 1 Şubat Pazar günü yapılacak AK Parti İl Kongresi için hazırlıklar başladı. Kongre için yoğun bir hazırlık yaptıklarını bildiren AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Davutoğlu’nun pazar günü saat 14.00’de geleceğini, ayrıca sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamlarıyla buluşacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2015 Salı, 10:13

AK Parti İl Binası’nda, 1 Şubat Pazar günü Dokuzkavaklar Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapılacak il kongresi ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Denizli programıyla ilgili toplantı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Avni Örki, İl Başkanı Adayı Şahin Tin, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Örki, Başbakan Davutoğlu’nun saat 14.00’de Denizli’ye geleceğini belirterek, “Başbakanımızla miting gibi bir kongre yapacağız. Kongre sonrası valilik ziyareti gerçekleşecek. Denizli’ye özel olarak Başbakanımız, işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile zaman geçirecek, sohbet edecek ve değerlendirme fırsatı bulacak. Onun dışında da bir ziyaret olabilir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı