REKLAMI GEÇ

Tin’den terör propagandasına gözdağı

Tin’den terör propagandasına gözdağı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesapları üzerinden terör propagandası yapan ve sorumsuzca paylaşımda bulunanların bedelini ağır ödeyeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2017 Çarşamba, 13:33

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik saldırıların yürekleri yaktığını belirtti.

Tin, “Öfkeleniyoruz ancak yaşanan olaylar karşısında aklıselimle hareket etmek ve sağduyulu davranmak durumundayız. Hain terör planlarını hayata geçiren alçakların esas gayesi ülkemizin huzuruna kastederek, kaos tüccarlığı yapmak ve birliğimize gölge düşürmektir” dedi.

Sosyal medya hesaplarından terör propagandası yapmanın ve sorumsuzca paylaşımda bulunmanın bedelinin ağır olacağını ifade eden Tin, “Sosyal medya, toplu taşıma araçları ve kahvehaneler başta olmak üzere kalabalık ortamlarda halkımızı yalan yanlış beyanlarla kin ve nefrete teşvik etme, kavga ortamı üretme gayretinde olan kuklalara ve onların akıl hocalarına devletimiz hak ettikleri cevabı istedikleri dilden verecek güce sahiptir. Devletimize dil uzatarak kalemşörlük yapan hainlere milletimiz mili feraset örneği sergileyerek hak ettikleri cevabı bugüne kadar nasıl verdiyse bundan sonrada aynı şekilde verecektir. Kutsal ve ortak değerlerimize yapılan saldırılar bizim milli duruşumuzu asla bozamayacaktır. Milletimiz müsterih olsun. Provokasyonlara gelmesin. Devlet aklı bu sancıyı da savacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı