REKLAMI GEÇ

Bakanlık harekete geçti

Bakanlık harekete geçti

Denizli Yetiştirme Yurdu’nda biri kadın iki personel tarafından bir çocuğun tartaklandığı iddiaları üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı harekete geçti. Bakan Ramazanoğlu’nun talimatı ile müfettiş görevlendirildi, idari soruşturma başlatıldı, sorumlular görevden alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2016 Çarşamba, 17:34

Denizli Yetiştirme Yurdu’nda biri kadın iki kişinin çocuğa kötü davrandığı iddiaları ve ortaya çıkan görüntülerin basında yer almasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı harekete geçti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı. Denizli Yetiştirme Yurdu’nda meydana geldiği belirlenen olayın ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun talimatı üzerine müfettiş görevlendirildiği ve gerekli idari soruşturmanın başlatıldığı açıklandı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “Olayda sorumluluğu bulunan kişiler derhal görevden alınmıştır. İdari soruşturmanın neticesine göre sorumlular hakkında adli süreç de başlatılacaktır. Olaya müsamaha gösterilmesi veya seyirci kalınması kesinlikle söz konusu değildir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın temel prensibi devletin koruması altındaki çocuklarımıza sevgi ve şefkat ile muamele edilmesidir. Bunun aksi davranışları sergileyenlerin bakanlık çatısı altında barınmaları mümkün değildir” denildi.

denizli-kazim-arslan-bakana-cocuk-siddetini-sordu-anons

denizli-olay-goruntu-yetistinme-yurdundan-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı