REKLAMI GEÇ

Denizli Çavuşoğlu’nu ağırladı

Denizli Çavuşoğlu’nu ağırladı

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Denizli’de ilçe başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin konuşan Çavuşoğlu, “30 Mart’ta çıkan sonuç, 10 Ağustos’un habercisi olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2014 Pazartesi, 16:59

AK Parti Bursa Milletvekili, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye turu kapsamında Denizli’ye gelerek il ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Karaman ve Antalya’da toplantılar yapan Çavuşoğlu, Denizli teşkilatına gelişinde AK Parti İl Başkanı Avni Örki tarafından karşılandı.

Toplantının açılışında konuşan ve ilçe başkanlarına gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Avni Örki, “Ramazan ayında çok yoğun bir performans sergiledik. En yükseği 5 bin 700 kişinin katıldığı iftar yemekleri verdik. Bütün ilçe ve belediye başkanlarından Allah razı olsun. İlçelerde Ramazan ayında yapılan programın akabinde yine ilçelerde ve mahallelerde Cumhurbaşkanlığı seçim mitingleri yapıyoruz. Gezilerimizde insanların siyasi parti kimliklerinden sıyrılmış olduklarını, vatandaşlarımızın Recep Tayyip Erdoğan şemsiyesi altında toplandıklarını görüyoruz” dedi.

“VATANDAŞ OYUNU BOZDU”
AK Parti Bursa Milletvekili Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Denizli’nin 30 Martta gerçekleşen yerel seçimlerde önemli bir başarıya imza attığını söyledi. Çavuşoğlu, “Bu başarı nedeniyle tüm teşkilatı tebrik ediyorum. 10 Ağustos ve 2015 genel seçimlerinde de aynı başarıyı bekliyorum. Türkiye hızla 10 Ağustos’a kitlendi. 12 yıllık AK Parti döneminde atılan her adıma ilişkin değerlendirmeler ve seçimler, hep önemli seçimler olarak atfedildi. 30 Mart seçimleri ve 10 Ağustos seçimleri Türk demokrasi tarihinde ayrı bir parantez içinde değerlendirilmesi gereken seçimlerdir. Türkiye yangın yerine çevrilmiş. Vatandaşların başbakan çevresinde kenetlenmesi ile oyunlar bozulmuştur” dedi.

“CUMHURBAŞKANI SEÇİMLERİ SANCILI SÜREÇLER OLDU”
12 yıldan bu yana iktidar olan AK Parti’nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk kez Cumhurbaşkanı adayı olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partinin bütün organlarının mutabakatı ile aday oldu. Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da 2 milyon insan seli ile miting yaptı. Türkiye önemli günlerden geçiyor. Farkında değiliz ama 10,20, 30 yıl sonra bu günlere baktığımızda önemli bir görevi yaptığımızı idrak edeceğiz. Cumhurbaşkanı seçimleri sancılı süreçler olmuştur. 22 Temmuz’da yapılan seçim ve referandum Cumhurbaşkanlığı makamının vatandaş yolu ile seçilmesinin önünü açtı. Bazı odaklar milletin üzerinde tahakküm oluşturarak milletin üzerinde irade oluşturmaya çalıştılar. Bugün gelinen noktada 30 Mart’ta çıkan sonuç, 10 Ağustos’un habercisi olsun. Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Karaman, Antalya’da toplantılarımızı yaptık. Bugün de Denizli’deyiz. Denizli’nin ardından Muğla ve Aydın’da da toplantılarımız devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı