REKLAMI GEÇ

Düğüne az sayıda davetli gelecek

Düğüne az sayıda davetli gelecek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan’ın düğün törenlerine az sayıda seçkin davetli katılacak. Yoğunluk yaşanmaması için bakanlar ile milletvekillerinin danışman ve korumaları da düğüne alınmayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2017 Cumartesi, 13:40

Denizli asrın düğününü bekliyor. Anemon Otel’de gerçekleştirilecek ve devletin üst düzeyinden yoğun bir katılım gerçekleşecek olan Bakan Zeybekci’nin kızının düğününe Denizli’den az sayıda seçkin isim davet edildi.

Yoğunluk yaşanmaması ve güvenliğin eksiksiz sağlanabilmesi için uzun süredir hazırlıkları süren düğünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere devletin üst düzey yönetimi yer alacak.

DENİZLİ’DEN AZ SAYIDA DAVETLİ VAR
Zeybekci’nin düğününe Denizli’den az sayıda seçkin konuk davet edildi. Partiden üst düzey bazı yöneticiler ve bazı işadamlarının yanı sıra protokolde yer alan yöneticilerin aralarında bulunduğu yaklaşık 200 dolayında davetli bu özel düğünde yerlerini alabilecek. Zeybekci ve Özkan Ailelerinden de yakın akrabalar bu özel ana tanıklık edebilecek.

DANIŞMAN VE KORUMALAR DA DÜĞÜNDE OLMAYACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım dışındaki tüm üst düzey davetlilerin koruma ve danışmanları da düğüne katılamayacak. Ankara’dan çok sayıda davetlinin gelecek olması ve tamamının danışman ve korumalarının bulunması nedeniyle bu kararın alındığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı