REKLAMI GEÇ

Zeybekci eniştesiyle dünür oluyor

Zeybekci eniştesiyle dünür oluyor

Denizli, hafta sonu gerçekleştirilecek Bakan Zeybekci’nin kızının düğününü konuşuyor. Zeybekci Ailesi ilk mürüvvetlerinde kızları Fatma’yı Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan ile evlendirecek. Zeybekci bu düğün ile birlikte eniştesiyle dünür olmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2017 Cuma, 13:14

Cumartesi günü gerçekleştirilecek tarihi düğün töreni nedeniyle gözler Bakan Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan’a çevrildi.

Bakan Zeybekci’nin damadı aslında aileye uzak değil. Zeybekci çifti, kızları Fatma’yı hem siyasi, hem ticari yol arkadaşlığının çok ötesinde akrabalık ilişkisi de bulunan Özkan ailesine emanet etmeye hazırlanıyor.

Denizli’nin siyasi ve ticari kimliğiyle yakından tanıdığı dünür Sait Özkan, aslında Bakan Zeybekci’nin eniştesi. Zeybekci’nin anne tarafından eniştesi Sait Özkan, bu tarihi düğünle birlikte dünürlük koltuğuna oturacak.

BİR AY ÖNCE DİPLOMA ALDI
Tarihi düğünün gelini Fatma Zeybekci, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin ilk mezunlarından biri. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen mezuniyet törenine eşi Ayşen hanımın yanı sıra bugün Başbakan Yardımcılığı Koltuğu’nda oturan dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile birlikte giderek sürpriz yapan Bakan Nihat Zeybekci, kızının diplomasını kendi elleriyle vermişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı