REKLAMI GEÇ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye coşkulu karşılama

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye coşkulu karşılama

Değişen kabinede Ekonomi Bakanlığı’nı sürdüren Nihat Zeybekci, yeni kabinenin oluşumunun ardından ilk kez geldiği memleketi Denizli’de coşkulu bir şekilde karşılandı. AK Partililer havaalanına akın etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2017 Cuma, 19:08

Uzun süredir beklenen kabine revizyonu bir süre önce gerçekleşmiş, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı yeni bakanlar kurulu ile Denizli’nin heyecanlı bekleyişi yerini sevince bırakmıştı.

Uzun süredir Ekonomi Bakanlığı’nı yürüten ve yeni kabinede de yer alıp almayacağı tartışma konusu olan Nihat Zeybekci, koltuğunu korumuş, Başbakan Yıldırım tarafından Ekonomi Bakanı olarak yeniden açıklanmıştı.

YENİ KABİNEDEN SONRA İLK ZİYARET
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yeni kabinenin oluşumunun ardından memleketi Denizli’ye ilk ziyaretini gerçekleştirdi, Bakan Zeybekci, ilk kez bakan oluyormuş gibi coşkuyla karşılandı.

Bakan Zeybekci’yi havaalanında karşılayanlar arasında Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, parti teşkilatı yöneticileri ve AK Partililer yer aldı.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
Uçaktan inan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, çiçeklerle karşılandı. Bakan Zeybekci, kendisini karşılamaya gelenlerle yakından ilgilendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı