REKLAMI GEÇ

AK Parti’den kesin ihraçları istenen iki kişi eski ülkücü

AK Parti’den kesin ihraçları istenen iki kişi eski ülkücü

AK Parti üyesi 11 kişinin kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Dikkat çeken ayrıntı ise, bir dönem milletvekili adayı olan isim ile Pamukkale Belediyesi Meclis üyesinin eski ülkücüler olması.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2017 Perşembe, 11:19

AK Parti Denizli İl ile Pamukkale ve Çivril ilçe teşkilatlarına üye 12 kişinin kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildiği açıklanmıştı. Bu sayının 11 olduğu ortaya çıktı.

Disiplin Kurulu’na sevk edilen Çivril’den 8, Pamukkale’den 2, il teşkilatından da 1 kişinin, sosyal medya hesapları üzerinden partiyi yıprattıkları ve disiplinsiz hareketler sergiledikleri gerekçesiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildikleri açıklanmıştı.

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI DA YAPTI
Kesin ihracı istenen isimlerden 9’u partinin düz üyeleri. İki isim ise, oldukça dikkat çekici. 1980 askeri darbesi öncesi Tavas Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış olan Hüseyin Karadeniz ile bir dönem Ülkücü camianın için de bulunmuş ve AK Parti’ye MHP’den geçen 2015 yılı genel seçimlerinin Denizli 6.sıra milletvekili adayı Emin Okkaya’da kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Bu iki ismin de MHP’den AK parti’ye geçmiş olması önemli bir detay.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı