REKLAMI GEÇ

Çameli AK Parti’de Gököz güven tazeledi

Çameli AK Parti’de Gököz güven tazeledi

AK Parti Çameli Kongresi gerçekleşti. Kongrede Çameli’ye yapılan hizmetler ve yapılacak projeler anlatılırken, tek listeyle gidilen seçim sonucunda İlçe Başkanı Tanju Gököz güven tazeledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2017 Pazar, 11:33

AK Parti Çameli İlçe kongresi Çameli Belediyesi önündeki selamlaşmayla başladı. Kongreye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli İlçe Başkanları, Oda Başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi Bahtiyar Akyol Çameli İlçe Başkanı, Milliyetci Hareket Partisi Çameli İlçe Başkanı Murat Genç, partililer ve delegeler katıldı.

Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz Çameli’nin AK Parti’nin yanında olduğunu ifade ederek, “Refarandum seçiminde ilçemizde yüzde 72 oy verdik. Bunun sorumluluğunu bilmek gerekir. Kurulduğu günden bugüne kadar Adaletin ve Hizmetin adresi olmuş Ak Partimizin 6.olağan Kongresi süreciyle Büyük ve Güçlü Türkiye’nin inşaasında 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için yolumuza hep birlikte kararlı bir şekilde Ak Kadroları olarak devam edeceğiz. Tüm bu hizmetler büyük parti olmaktan ve Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir lidere sahip olmaktan geçer. İlçe teşkilatımla bütünleşip ilçemizde kalıcı hizmetlere imza atmak tek gayemiz olacaktır. 6. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı