REKLAMI GEÇ

Tin: Kardeşliğimizi bozamazlar

Tin: Kardeşliğimizi bozamazlar

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Bozkurt ve Serinhisar ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. Şahin Tin, “Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2017 Salı, 10:15

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramın ikinci günü ilçelerde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. Öncelikle Bozkurt ilçe teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına iştirak eden Milletvekili Şahin Tin, ardından Serinhisar ilçe merkezi ile Kocapınar ve Yatağan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, bayramlaştı.

Bayramlaşma programlarında partililere ve vatandaşlara hitap eden Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak bölgede çok önemli bir misyonu temsil ediyoruz. Omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Bu nedenle millet olarak daha çok çalışmak ve üretmek durumundayız. Her şeyden önemlisi birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi diri tutacak olan bu müstesna günleri doyasıya özüne uygun olarak yaşamalıyız. Kimseyi ötekileştirmeden farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görmeye devam edeceğiz. Kardeşliğimizi bozmaya ya da yıkmaya dönük adım atanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Allah’ın izniyle bizim kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Bağımsızlığına sevdalı bu kahraman milleti durduracak ya da inandığı değerlerden uzaklaştıracak olanlar durup bir kez daha düşünmelidir” dedi.

NİCE BAYRAMLARA BİRLİK VE HUZUR İÇİNDE KAVUŞALIM
Türkiye’nin huzur ve istikrarını her ne pahasına olursa olsun korumaya kararlı olduklarını belirten Milletvekili Şahin Tin; “İdrak etmekte olduğumuz Ramazan Bayramı’nın milletimiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Nice bayramlara birlik ve huzur içinde tekrar kavuşmayı Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bu vesileyle vatanımızın her köşesinde ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak için hayatını ortaya koyan bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Şuanda görevi başında olan güvenlik güçlerimize de Allah güç kuvvet versin, onlar için dua ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere görevi başında olan kahramanlarımızın bayramını yürekte tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı