REKLAMI GEÇ

Filiz: “Erdoğan, ruhuyla varlığıyla zaten hep AK Parti’nin içindeydi”

Filiz: “Erdoğan, ruhuyla varlığıyla zaten hep AK Parti’nin içindeydi”

“Erdoğan’ın partinin başına geçmesi, içimizdeki burukluğu giderdi” diyen AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, dobra dobra konuştu: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ruhuyla, varlığıyla partinin kuruluşundan bugüne kadar zaten hep AK Parti’deydi.”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2017 Pazartesi, 14:30

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin yeniden Genel Başkanı olmasının büyük bir heyecan ve mutluluğa neden olduğunu belirterek, “İçimizdeki burukluk gitti. Kurucu liderimizle, gönül bağımız hiç bir zaman kopmadı, kopmayacak. Ne mutlu ki Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız” dedi.

Filiz, açıklamasında Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olduktan sonra da hiçbir zaman partiden kopmadığını, her daim partinin içinde olduğunu belirtti. Necip Filiz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ruhuyla, varlığıyla partinin kuruluşundan bugüne kadar zaten hep AK Parti’deydi. Cumhurbaşkanımızın partiyle olan bağının resmiyet kazanması siyasi hareketimize çok büyük bir ivme, bir canlılık kazandıracaktır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Filiz, Merkez Karar ve Yönetimi Kurulu’na seçilen Milletvekili Cahit Özkan’ı da tebrik ettiğini ve kendisine başarılar dilediğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı