REKLAMI GEÇ

Filiz: “Erdoğan’ın partiye dönmesini heyecanla bekliyoruz”

Filiz: “Erdoğan’ın partiye dönmesini heyecanla bekliyoruz”

AK Parti’ye yakın kaynaklar 21 Mayıs’ta olağanüstü kongreye gidileceğini duyurdu. İl Başkanı Necip Filiz, “Reisin kurduğu partinin başına geçmesi AK Parti içinde heyecanı ve motivasyonu arttırır” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2017 Perşembe, 16:33

AK Parti’den resmi bir açıklama yapılmadı, ancak partiye yakın kaynaklar 2 Mayıs’ta Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplanarak, olağanüstü kongre kararı alacağını duyurdu. İl Başkanı Necip Filiz, büyük heyecan duyduklarını söyledi.

Büyük bir sürpriz olmazsa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu Ak Parti’de yeniden genel başkan olacak. Erdoğan, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasının ardından 27 Ağustos 2014’te yapılan 1. Olağanüstü Kongreyle genel başkanlığı Ahmet Davutoğlu’na bırakmıştı.

FİLİZ ÇOK MUTLU
Kongre kararıyla ilgili kendilerine tebligat yapılmadığını, ancak büyük olasılıkla 21 Mayıs’ta kongrenin gerçekleşeceğini söyleyen İl Başkanı Necip Filiz, “Partimizin kurucusu ve bu davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti’nin başına geçmesi hepimize heyecan veriyor. Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanı olması, parti içinde de motivasyonu ve heyecanı arttırır, coşkuya sebep olur” dedi.

AK Parti’de 22 Mayıs 2016’da yapılan ikinci olağanüstü kongreyle Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu’ndan sonra tek aday olarak girdiği seçimde AK Parti’nin üçüncü genel başkanı olmuştu. 21 Mayıs’ta yapılacak 3. olağanüstü kongreyle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağustos 2014’te bıraktığı genel başkanlık koltuğuna 2 yıl 9 ay sonra yeniden dönmüş olacak.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 27 Nisan 2017, 21:01

Motivasyon artarda,siz teşkilat olarak görevde kalırmısınız o muamma !!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı