REKLAMI GEÇ

Tin: “Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok”

Tin: “Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi ilçe teşkilatının danışma kurulu toplantısına katıldı. Tin, Türkiye’nin kaybedecek zamanı olmadığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ocak 2017 Pazar, 13:29

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin Merkezefendi ilçe teşkilatının ocak ayı daraltılmış ilçe danışma kurulu toplantısına katıldı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şahin Tin, binlerce yıl önce tarihi direniş sergileyen bu asil milletin esaret zincirlerine meydan okurcasına bağımsızlığı seçtiğini söyledi.

Tin, “Mili benliğini bilmeyen milletler başka milletlerin esiri olmaya mahkûmdurlar. Türk milleti yüzyıllar boyunca esareti asla kabul etmedi ve düşmana boyun eğmedi. Her zaman bağımsızlığa ve egemenliğe ulaşmak için büyük mücadeleler verdi. 1071 de Alpaslan’la Anadolu kapılarını açan ve 1453 de İstanbul’u fetheden bir milletin evlatları olarak bu aziz toprakların ne kadar kutlu bir mazisi olduğunu unutmayalım. Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Ancak bu oyunları oynayan küresel karanlık eller, milletimizin kahraman duruşu karşısında kaybetmeye mahkûmdur. Bu aziz milleti hiçbir güç asla esaret altına alamayacaktır. Yeni Anayasa esaret prangalarının kırıldığı egemenlik yürüyüşünü sağlamlaştıran milli bir adımdır. Anayasa değişikliği ile milletimiz bağımsızlığa ve egemenliğe koşar adım ilerleyecek” dedi.

KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK
Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek isteyenlerin başaramayacağını vurgulayan Tin, “Suriye’de iç savaş çıkartanlar, Libya’da Kaddafi’yi öldürenler, Irak’ta Saddam’ı yok edenler aynı senaryoyu ülkemiz üzerinde oynuyorlar. Ancak bu millet hainlerin oyununa gelmedi ve haçlı zihniyetine boyun eğmedi. Korkmadı, yılmadı ve mücadele ederek zorlu savaşlardan her zaman zaferle çıktı. Bugünde zorlu bir sürecin içindeyiz. Bir milli mücadele dönemi yaşıyoruz. Bu zorlu süreçte millet olarak milli birliğimizi korumak ve devletimizin bekasını her şeyin üstünde tutmak zorundayız. Ülke olarak savunma sanayi başta olmak üzere her alanda büyümeye ve güçlenmeye devam ederken, milli ve yerli adımlar atarak kendimizle olan dostluğumuzu pekiştirmek, düşmanlarımıza da korku salmak durumundayız. Bunun temel yolu da her şeyden önce milli bir Anayasa’yı hayata geçirmek, yürütmedeki çift başlılığı sona erdirmek ve darbe sayfalarını toprağa gömmekle mümkün olacaktır. Artık Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı