REKLAMI GEÇ

Selvi’ye göre Zeybekci kabinede olacak

Selvi’ye göre Zeybekci kabinede olacak

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci’nin, yeni kabineye girecek isimler arasında olduğu konuşuluyor. Hangi bakanlık olacağı konusunda ise henüz bir netlik yok.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2016 Pazartesi, 12:27

Ankara’nın siyasi kulislerinde, Ahmet Davutoğlu sonrasının serayoları konuşulmaya devam ediyor. En çok konuşulan da doğal olarak AK Parti’nin Genel Başkanı ve başbakanın kim olacağı. Son günlerde en çok telaffuz edilen iki isim dikkati çekiyor. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, birçok kesim tarafından yeni başbakan olarak gösteriliyor.

Bir diğer isim de TBMM Başkanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı görevlerinde bulunan, halen Milli Savunma Bakanı olan İsmet Yılmaz. Yılmaz’ın “Güçlü Cumhurbaşkanı-Uyumlu Başbakan” formatına uygun isimlerden olduğu ifade ediliyor.

ZEYBEKCİ KABİNEDE OLACAK MI?
Ankara kulislerinde, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan’ın kim olacağıyla kadar, yeni kurulacak kabinede yer alacaklar da yoğun bir şekilde konuşuluyor. Kabine toto oynayanlar, her gün yeni bir ismi ortaya atarken, Hürriyet gazetesinin AK Parti’ye yakın yazarlarından Abdülkadir Selvi, bugün bir yazı kaleme aldı.

Selvi, yazısında Binali Yıldırım için “başba..” derken, kurulacak kabinede yer alacak isimler arasında Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’ye de yer verdi. Ancak, Zeybekci’nin hangi bakanlığa getirileceğini ise yazmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı