REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak: “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı iyi karşılamalıyız”

Vali Altıparmak: “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı iyi karşılamalıyız”

Vali Ahmet Altıparmak, ‘Halk Günü’ toplantısında katılanları, 24 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentte yapacağı mitinge davet etti. Altıparmak, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı iyi karşılamalıyız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2017 Salı, 16:03

Her ay yapılan ‘Hülk Günü’ toplantısı Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleştirildi. Halk Günü’ne Vali Altıparmak başta olmak üzere, vali yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Altıparmak, halk günü buluşmasına yoğun ilgi gösteren vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dinledi.

MİTİNGE DAVET
Toplantının açılışında Vali Altıparmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Mart’ta kentte geleceğini hatırlatarak vatandaşları düzenlenecek mitinge davet etti. Vali Altıparmak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı iyi karşılamaları gerektiğini, ne kadar iyi karşılanırsa kente yapılacak yatırımlar konusunda faydalı olacağını belirtti.

Altıparmak, “Cumhurbaşkanımız 24 Mart’ta Denizli’ye geliyor. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamamız gerekiyor. Tüm Denizlilileri davet ediyorum. Herkes istediği yere oyunu verebilir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimize geldiğinde memnun ayrılmasını sağlarsak, her zaman ki gördüğünden daha fazla ilgi gösterirsek, talep edebileceğimiz raylı sistem, otoyol, stadyum gibi isteklerimize desteklerini görebileceğimize eminim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı