REKLAMI GEÇ

Denizlili Avukat Kılınç Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Denizlili Avukat Kılınç Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

23 Nisan Resepsiyonu’nda Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’nun yanındaki genç isim dikkatlerden kaçmadı. Erken seçime günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kurmaylarıyla sohbetleri objektiflere takılan o isim 2015 Ocak ayında Hasan Herken’e bornoz gönderip istifasını isteyen Bilal Kılınç’tı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2018 Salı, 11:20

TBMM Başkanı Kahraman’ın verdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu’nda genç bir Denizlili objektiflere takıldı. AK Parti Denizli Gençlik Kolları eski il başkanı Bilal Kılınç, vekillerin dışında resepsiyona Denizli’den katılan tek isimdi.

TBMM Başkanı Kahraman’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım ile sohbet etme imkanı bulan genç avukat, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de görüştü. Eski bakan ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’nun yanından ayırmadığı Kılınç ile Erdoğan’ın samimi havada geçen sohbeti dikkatlerden kaçmadı.

Erken seçime yönelik geri sayımın başladığı bir ortamda 23 Nisan Resepsiyonu’nda çok sayıda AK Partili kurmay ile görüşme fırsatı bulan Kılınç’ın milletvekili adayı olacağı konuşuluyor.

DUŞAKABİNOĞULLARI TARTIŞMASI…
2015 Ocak ayında Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki bir karşılama töreninde ortaya çıkan Türk beylikleri askerlerine ait görüntüler sosyal medyada olay olmuştu.

Hasan Herken’in, bornoza benzeyen kıyafetli asker için “Şu bornozla fotoğrafı olan kişi hangi beyliği temsil ediyor?” sorusu üzerine bir kullanıcı “Duşakabinoğulları” yanıtı vermiş, dönemin PAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Hasan Herken’in bu paylaşımı AK Partililerin tepkilerine yol açmıştı.

En dikkat çeken tepkilerden birini ortaya koyan dönemin AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Bilal Kılınç, 15 Temmuz’dan sonra FETÖ’den ihraç edilip ardından tutuklanan Hasan Herken’e bornoz gönderip, istifa çağrısında bulunmuştu. AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin yoğun bir şekilde yürüttüğü istifa kampanyası sonrası Herken, Tıp Fakültesi dekanlığından istifa etmek zorunda kalmıştı.

2015’te il başkanlığı görevini ekip arkadaşlarına devreden Bilal Kılınç, geçtiğimiz yıl Basın İlan Kurumu’nda hukuk müşaviri olarak göreve başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı