REKLAMI GEÇ

16/9 kulelerinde daireleri varmış!

16/9 kulelerinde daireleri varmış!

İstanbul Zeytinburnu sahilinde yapılan ve yerel mahkemenin traşlama kararı verdiği, Danıştay tarafından da onanan ünlü 16/9 kulelerinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de iki dairesi olduğu ortaya çıktı. Cumhuriyet Gazetesi’nin haberine göre Zeybekci, 32. kattaki ada manzaralı iki daireyi Haziran 2012’de nakit ödeme ile satın aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2014 Salı, 11:17

İstanbul Zeytinburnu sahilindeki tartışmalı 16/9 kulelerinde birçok AK Partilinin daire aldığı ortaya çıktı. Yerel mahkemenin “traşlama” kararının Danıştay tarafından da onandığı kulelerde daire sahibi AK Partililer arasında Denizlili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de var. Cumhuriyet Gazetesi’nin bugünkü sayısında Miyase İlknur imzasıyla yayınlanan habere göre Zeybekci, tartışmalı kulelerin A blokunun 32. katında 2 daire satın aldı.

ADA VE BOĞAZ MANZARALI
Zeybekci’nin 3 Haziran 2012’de nakit ödeme ile satın aldığı 190 ve 191 numaralı dairelerin Adalar’dan boğaza kadar geniş bir manzarası var. Gazetenin haberine göre Zeybekci’nin dairelerinin bulunduğu A Blok’ta 92 ile 266 metrekare arasında değişen konut tipleri bulunuyor.

CERRAH’LA KOMŞU
Zeybekci’nin A Blok’ta Eski İstanbul Emniyet Müdürü ve Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ile komşu olduğu da haberde verilen ayrıntılar arasında.

“YIRTIK DONLU NİHAT” VURGUSU
Cumhuriyet Gazetesi’nin haberinde Zeybekci’nin Ekonomi Bakanı olduktan sonra çocukluk yıllarında çektirdiği “Yırtık Donlu Nihat” başlıklarıyla yayınlanan fotoğraflara gönderme yapıldı. Zeybekci’nin, bu fotoğraflarla ilgili, “Yırtık Donlu Nihat’ı bu memleket okuttu, Türkiye’nin, yetmedi dünyanın dünyanın en iyi üniversitelerinde okuttu. O çocuk geldi ‘siz yapmadınız, edemediniz size ekonomi bakanı gönderelim’ denilen ülkeye Ekonomi Bakanı oldu” şeklindeki açıklamaları da hatırlatıldı.

MİLYONER

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı