REKLAMI GEÇ

Çameli yolu yeniden ihale edilecek

Çameli yolu yeniden ihale edilecek

Yapımına 6 yıl önce başlanan ve 3 müteahhit değiştiren 83 kilometre uzunluğundaki Acıpayam-Çameli-Fethiye yolunun yeniden ihale edileceğini açıklayan Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, yol tamamlanana kadar takipte olacaklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 5 Eylül 2013 Perşembe, 10:57

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve bütçe komisyon üyesi Mehmet Yüksel Çameli ve Acıpayam ilçelerinde düzenlenen partisinin ilçe danışma meclis toplantılarına katıldı. Mehmet Yüksel ile birlikte İl Başkan yardımcıları Ali Büke, Mahir Altuğ, Acıpayam İlçe sorumlusu Yavuz Aki,Çameli İlçe sorumlusu Eyüp Poslu katıldı.

ÇAMELİ YOLU İHALE EDİLİYOR
Çameli ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden ve partililerle ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştiren Milletvekili Yüksel, yılan hikayesine dönen Acıpayam-Çameli-Fethiye yolunun yeniden ihale edileceğini söyledi.
Yapımına 6 yıl önce başlanan ve 83 kilometrelik Acıpayam-Çameli –Fethiye yolunun kalan 23 kilometresi için yeniden ihale edileceğini açıklayan Mehmet Yüksel, “Göreve geldiği ilk günden bu yana yol medeniyettir anlayışını partimiz düstur edinmiş ve duble yollar başta olmak üzere, ilçelerimizi ve köylerimizi yol ağlarıyla örmüştür. Öyle ki Ulaştırma Bakanımızın da ifade ettiği gibi Dünyanın yolunu yapan bu iktidar Çameli’nin yolunu da en kısa sürede tamamlayacaktır” dedi.
Milletvekili Yüksel; “Acıpayam-Çameli – Fethiye Yolunun ihale edilmesine ilişkin süreç bugün itibariyle başladı. Yolun yapımı için ihale ilanına bugün çıkıldı ve 11 Ekim 2013 tarihinde ihalenin yapılması planlanmaktadır. İhalenin yapılmasının ardından süratle yolun yapılması en büyük dileğimiz. Bu manada üzerimize düşeni bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yapmaya devam edeceğiz. Çameli yolu tamamlana kadar Denizli Milletvekilleri ve teşkilatlarımız olarak takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SAĞLIK MESLEK LİSESİ AÇILDI
Çameli ziyaretinin ardından Acıpayam da ilçe binasında partililerle bir araya gelen Milletvekili Yüksel; “Acıpayam bizim gözbebeğimiz, çalışkan insanlarına hizmet etmek bizim en temel görevimiz. Bu manada ilçeye gelecek olan hizmetler noktasında her zaman üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmenin gayreti içinde olduk ve bundan sonra da aynı şekilde Acıpayam ilçemizin çıkarları doğrultusunda hizmetin gelmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Yüksel konuşmasını şöyle devam etti:
“ Acıpayam ilçemizde açılması beklenen Sağlık Meslek Lisesi AK Parti Denizli Milletvekilleri olarak girişimlerimiz sonucu geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanımızın onayından çıktı. Sağlık Meslek Lisemizin ilçemizde açılması ilçemiz açısından son derece önemli bir gelişmedir. Bu müjdeyi buradan vermek partim adına haklı bir gurur vesilesidir. Bu manada şunu açıkça ifade etmeliyim ki, Acıpayam her zaman her şeyin en iyisine layık.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı