REKLAMI GEÇ

Devletin kudretli eli mücadeleyi sürdürüyor

Devletin kudretli eli mücadeleyi sürdürüyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırı nedeniyle şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa dileyip, “Bu bir mücadele süreci. Polisimiz, askerimiz, korucularımız yani devletin kudretli eli orada bu mücadeleyi sürdürüyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2016 Pazar, 16:27

Ramazan ÇETİN / (DHA)

Çeşitli temaslarda bulunmak Çameli’ye giden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Paşa Deresi Restoran’da partililer ve vatandaşlarla buluştu. Bakan Ramazanoğlu burada gazetecilere Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Ramazanoğlu, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı asker, polis ve korucularımız için acil şifalar diliyoruz. Üzgünüz. Bu bir mücadele süreci. Polisimiz, askerimiz, korucularımız yani devletin kudretli eli orada bu mücadeleyi sürdürüyor. Ben de ekibimle beraber Kilis’teydim. Biz de bakanlık olarak Kilis’e 50 psikolog arkadaşımızla beraber gittik. Orada saha çalışmaları başlattık. Arkadaşlarımız orada çalışıyorlar. İlk etapta 3 bin ailemizi ziyaret etmeyi planladık. Burada vatandaşlarımıza rehberlik, rehabilitasyon ve psikoterapi hizmeti veriliyoruz” dedi.

Ramazanoğlu, halkın güvenliği ve rahatı için devletin bütün imkanlarıyla doğuda olduğunu belirterek, “Askerlerimiz, polisimiz işte malum olduğu üzere bütün güç ve kuvvetleriyle mücadele ediyorlar. Eli kanlı terör örgütüne karşı en önemli şeyimiz birlik ve beraberliğimiz. Bu millet büyük bir millet. Kürt’ü, Türk’ü, Çerkez’i, Laz’ı ve Balkanlısı’yla biz tek bayrak, tek millet, tek devlet ve bu coğrafyada birlik ve beraberlik içinde yaşamak için bütün mücadelemiz her alanda sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bakan Ramazanoğlu daha sonra Çameli Beldiyesi’ni ziyaret ederek işçilerin bayramını kutladı. Bakan Ramazanoğlu’nun ziyaretlerine AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Vali Şükrü Kocatepe de eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı