REKLAMI GEÇ

Egeli ihracatçılardan Zeybekci’ye teşekkür

Egeli ihracatçılardan Zeybekci’ye teşekkür

Ege İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu, Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Yardımcısı Adnan Yıldırım için veda yemeği düzenledi. Zeybekci ve Yıldırım’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2015 Çarşamba, 09:21

Swissotel Grand Efes İzmir Oteli’nde düzenlenen yemekte konuşan Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, Eski Ekonomi Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Adnan Yıldırım’ın dış ticarete, İzmir ve Ege Bölgesi’ne görev süreleri boyunca büyük hizmet verdiklerini ve kendilerine teşekkürü borç bildiklerini kaydetti.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ise, İzmir’e görev süresi boyunca büyük önem verdiklerini, İzmir’den de bunun karşılığını gördüklerini dile getirdi. Zeybekci, “İzmir’de her zaman İstanbul ile eşdeğer sayıda etkinlik düzenledik. İzmir’e özel önem verdik. Tabii buna siz ihracatçılar da zemin hazırladınız. 23 aylık Ekonomi Bakanlığı dönemimde inanılmaz bir tempoyla sizlerle beraber hep beraber koşturduk, her şeyi bir takım havasında gerçekleştirdik. Sizlerle çalışırken kendimi hiçbir zaman bakan gibi hissetmedim. Kendimi sizlerden biri gibi gördüm. Ben sizlere, bizden sadece bi rşey talep etmeyin, sorunu tespit edin, çözüm yolunu gösterin gelin birlikte çözelim dedim ve böyle de yaptık” dedi.

zeybekci-plaket-ic

Serbest ticaret anlaşmaları, ihracat destekleri ve serbest bölge teşviklerinde çok önemli başarılara imza attıklarını anlatan Zeybekci şöyle devam etti: “Gümrük Birliği anlaşmasının güncellenmesi için çok önemli gelişmeler kaydettik, bunda Sayın Cumhurbaşkanımızın da büyük desteği oldu. Milletimiz adına sizlere çok teşekkür ederim. Bana hakkınız çok geçmiştir. Bu bir nöbet değişimidir. Bu can bu bedende olduğu sürece milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Ekonomi eski Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ise, 21 icracı bakanlık arasında Nihat Zeybekci’nin kendisine duyduğu güvenle, ihracatçıların desteğiyle bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını, hayatının en güzel 2 yılını geçirdiğini dile getirdi. Yıldırım, “Zeminimiz çok farklı değil belki Locada hizmet veriyorduk. Şu an sadece açık tribünde ihracatçılarımızla yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci ve Ekonomi eski Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım’a teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı