REKLAMI GEÇ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci “Benim için çifte düğün”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci “Benim için çifte düğün”

Genişletilmiş İl Danışma Kurulu’nda konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Bugün benim için iki düğün var. Biri buradaki muhteşem ev sahipliğiniz, bir diğeri kızımın mürüvveti. Dilerim Allah herkese nasip eder” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2017 Cumartesi, 18:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Ak Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı başladı. Bakannların katılımıyla başlayan toplantıya partililerin ilgisi yoğundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Valilik sonrası Büyükşehir belediyesi ziyareti gerçekleştiği dakikalarda başlayan toplantıya önceden gelen bakanlar, sırayla partililerine seslendi.

MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Cumhurbaşkanı’nın Büyükşehir Belediyesi’nden ayrıldı anlarda kürsüye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yapılan “Denizli seninle gurur duyuyor” tezahüratlarının ardından başladığı konuşmasında ilk olarak yaşadığı mutluluğa değindi.  “Bugün benim için iki düğün var. Biri buradaki muhteşem ev sahipliğiniz ile gerçekleştirdiğimiz toplantı, bir diğeri kızımın mürüvveti. Dilerim Allah herkese çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip eder” diye konuşan Zeybekci, düğün için kendisini yalnız bırakmayan “Sayın Cumhurbaşkanıma, çok değerli Meclis Başkanıma, çok değerli Başbakanıma bu vesileyse birlikte oldukları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

YIL BİTMEDEN İNŞALLAH BİR DAHA

Konuşmasında, 2002’den bu yana o zamanlar Başbakan sıfatıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her altı aydan bu yana Denizli’ye geldiğine dikkat çeken Zeybekci, “En son ziyaretinden 6 ay sonra Cumhurbaşkanımız yine Denizli’de. İnşallah yıl bitmeden bir kez daha ağırlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı