REKLAMI GEÇ

Enerjinin patronu Denizli’de

Enerjinin patronu Denizli’de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bereket Enerji Grubu’na ait ADM- GDZ Çağrı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirmek üzere Denizli’ye geldi. Bakanlar Albayrak ve Zeybekci ilk olarak Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2016 Çarşamba, 11:39

Denizli, Aydın, Muğla, İzmir ve Manisa’ya hizmet vermek üzere kurulan, 400 kişiye istihdam sağlayacak ADM-GDZ Çağrı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirmek üzere Denizli’ye gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, valiliği ziyaret etti.

bakan-berat-albayrak-denizlide-3

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da eşlik ettiği ziyarette, Enerji ve Tabu Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat zeybekci, valilik şeref defterini imzaladı, ardından Vali Ahmet Altıparmak’ın makamına çıktı.

bakan-berat-albayrak-denizlide-1

BAKAN AÇIKLAMA YAPMADI
Bakan Albayrak burada herhangi bir açıklama yapmazken, Vali Ahmet Altıparmak, Denizli’nin enerji ile ilgili sorunlarını Bakan Albayrak’a aktaracaklarını ve çözüm konusunda da takipçi olacaklarını belirtti. Vali Altıparmak, “Bu ziyaret hem enerji piyasası hem de Denizli için önemli” dedi.

Görüşme basına kapalı olarak bir süre devam etti.

bakan-berat-albayrak-denizlide-2

ARAÇ ARIZA YAPTI, POLİS YARDIMA KOŞTU
Bakanlar Albayrak ve Zeybekci’nin beklendiği sırada Valilik karşısında bir otomobil arıza yaptı. Trafiği düzenlemekle görevli polis memuru sürücünün yardımına koştu, aracı iterek trafik akışını sağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı