REKLAMI GEÇ

Erdoğan için yollara düştüler

Erdoğan için yollara düştüler

Ak Parti, Denizli’de Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan’a destek gezileri kapsamında tam kadro yollara düştü. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, milletvekillerinden gençlik kollarına kadar teşkilatın her biriminin katıldığı Başbakan Erdoğan’a destek turu kapsamında merkezde bir gecede iki mahalle mitingi düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2014 Cumartesi, 15:48

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı kapsamında düzenlenen destek çalışmalarına Denizli tam kadro ile katıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Milletvekili Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve teşkilatın tüm bireylerinin katıldığı iki mahalle mitingi ve bir ilçe toplantısı düzenlendi.

ic-1

Sevindik ve Fatih Mahallesi’nde düzenlenen ve geç saatlere kadar süren mitinglerin ardından Beyağaç’ta da bir toplantı düzenlendi. Ak Parti heyeti toplantının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ic-zeybekci

Bakan Zeybekci: “Bu millete ancak ve ancak hizmet edilecek”
Başbakan Erdoğan için Denizli’de düzenlenen destek turu kapsamında programa katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci konuşmasında, Türkiye’nin son 12 yılda geçirdiği süreci anlattı. Bakan Zeybekci “Türkiye nereden nereye geldi. Türkiye geçen yıl IMF’ye tüm borçlarının tamamını ödedi ve borç verir bir ülke durumuna geldi. Türkiye IMF’ye kaynak sağlayan 20 ülkeden biri oldu. Türkiye dünyanın nükleer teknolojisine sahip 10 ülkeden biri oldu. İki tane birden nükleer santral inşasına başladı. Dünyanın en büyük hava alanını kim yapıyor? Türkiye yapıyor, bizim ülkemiz yapıyor. Hava yolumuz, yeniden dünyanın bir numarası seçildi THY. Türkiye’den rahatsız, huzursuz oldular onun için gezi olayları, 17 ve 25 aralık yaşandı” dedi. Başbakan Erdoğan’ın her zaman “Bu millet yönetilmeyecek, bu millete ancak ve ancak hizmet edilecek, hizmetkar olunacak” dediğini kaydeden Zeybekci, şöyle konuştu: “Yeni Cumhurbaşkanımız Allah’ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan olacak inşallah. Bugüne kadar Allah bize nasip etti, millete hizmet etme şerefine nail olduk. Onlar memleket yeniden IMF’ye muhtaç olsun, yeniden Türkiye’de faizler yüzde 30, 40, 50’lere çıksın istiyorlar. Asla bir daha olmayacak, bu millet namerde muhtaç olmayacak inşallah sizlerin destek ve dualarıyla. Eğer bu bütün hizmet ve hizmetkarlardan memnunsak iş size düşüyor. Hizmetkarınızı millet olarak, artık cumhurbaşkanını siz seçeceksiniz. 10 Ağustos günü bu saatlerde de Allah’ın izniyle zeybek oynamış olacağız.”

ic-orki

Ak Parti İl Başkanı Örki: “Türkiye’de tarih yeniden yazılacak”
Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de, yine güzel bir yola “bismillah” diyerek çıktıklarını ifade ederek, “Ak Parti 3 Kasım 2002’den bu tarafa, iktidara geldiği andan bu tarafa, her geçen 3’er aylık dönemini ‘bismillah’ diyerek, yeni bir devri açmayı hedefleyerek yola çıkmıştır. Bugün geldiğimiz noktada, 2014 yılında tarihi bir döneme daha sizlerle birlikte tanıklık edeceğiz. 2014 yılı bizler açısından unutulmayacak bir yıl olacak. Çünkü bu yıl 10 Ağustos’ta Milletin Adamını Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve Türkiye’ye çok farklı bir hedef daha koyacağız. Türkiye’nin 2023 hedeflerine, 2071 hedeflerine çok daha sağlam bir şekilde ilerlemesini sağlayacağız. Birlikte yapacağız inşallah bunu” dedi. Örki konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar ne türlü engeller çıkarmadılar ki. Hangi şantajları, hangi kirli oyunları oynarlarsa oynasınlar bu millet bütün oyunları, kumpasları yerle yeksan etmesini başarmış ve milletimize güzel bir gelecek armağan etmesini bilmiştir. İlk kez cumhurbaşkanı seçecek olmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. 10 Ağustos’tan sonra Türkiye’de tarih yeniden yazılacak. 10 Ağustos’tan sonra artık Milletin Adamı, bize hizmetkar olmak için yola çıktığını söyleyen milletin aşığı Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olacak, sizlerin sayesinde olacak inşallah.”

ic-ucar

Milletvekili Uçar: “Ele ele vereceğiz”
AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, geçmişte Türkiye’de belli bir kesimin halktan ayrılarak hizmetlerden özel olarak yararlandığını belirterek, “İşte Başbakanımız ‘yeter söz de karar da milletin’ dedi. Bugün geldiğimiz noktada hamdolsun başı dik, onurlu, sorumlu bir Türk milleti var. Bizde bu cevher zaten vardı. Ama yıllarca kör siyaset, birbiriyle kavga eden, milleti değil kendisini, kendi yandaşlarını düşünen siyasetçiler bu ülkede ne bölünmüş yol, ne hastaneler, ne okullar, ne kendi savunma sanayisini yapabildi. Sürekli kavga, sürekli erken seçim ve kavgalar… Böyle bir ülkede istikrar olmazdı. Şimdi Türkiye’yi siyasi ve ekonomik anlamda istikrara kavuşturan, kalkındıran Başbakanımızı biz cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi. Bu milletin siyasette söz sahibi olduğunu anlatan Uçar, “Biz siyaseti millete hizmet yapma siyaseti haline getirdik. 2001 yılından beri biz hepimiz halkın içinde olduk. Bu millet kara kaşımıza kara gözümüze sevdalı değil. Eğer biz milletten aldığımız emanete sahip çıkmazsak millet bir daha bize dönüp bakmazdı. Biz Başbakanımızdan kopmayacağız, O da bizden kopmayacak. Ele ele vereceğiz ve daha çok hizmet gelecek. Partimiz de daha da güçlenecek. Çünkü bu parti milletin partisi. Endişelenecek bir şey yok. Bize bu imkanları sağlayan Başbakanımıza vefamızı ödeyip onun arkasında duralım ve elbirliği ile hizmete devam edelim” diye konuştu.

ic-zolan

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: “Sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, hiçbir zaman sözünü unutanlardan olmadıklarını belirterek, “Sizler nasıl bizim kafamızı öne eğdirmediyseniz, yüzümüzü ak ettiyseniz, biz de sizlerin kafasını öne eğdirmeyeceğiz, yüzünüzü ak edeceğiz, herkesin karşısında dimdik durmanızı sağlayacağız Allah’ın izniyle. Allah bizleri mahcup etmesin. Bunlar yapılırken ülkemizde istikrar olmalı, güzellikler olmalı. Dünyaya baktığınızda kendi ayakları üzerinde duramayan, istikrarı bozulmuş, birbirine düşmüş olan ülkeler başka milletlerin zulmü altında inliyor. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Onun için 10 Ağustos’ta inşallah bu istikrar sürecek, bu istikrar güçlenerek sürecek” dedi. Dünyanın en güçlü ülkesi oluncaya kadar bu yürüyüşün devam edeceğini vurgulayan Başkan Zolan, “Atalarımıza layık oluncaya kadar sürecek. Şehitlerimizin ruhları şad oluncaya kadar hizmet etmeye, sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Ama birlik olmazsa, kol kola giremezsek, huzur olmazsa, istikrar olmazsa ne Denizli’de ne de Türkiye’de bir şey yapabiliriz” diye konuştu. 12 yıl önce Türkiye’nin IMF’ye avuç açtığını hatırlatan Başkan Zolan, “Bugün artık IMF’ye borçlarımızı kapatıp borç verir hale geldik. Yollarımız nasıldı? Hastanelere nasıl gidiyorduk, ilaçları nasıl alıyorduk hatırlayın. Bugün istediğin hastaneye gidiyorsun, hastanelerde cenazen rehin kalmıyor. 12 yılda ülkeyi bugünlere getiren, bu işin mimarı kim? Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanı olduğunda Başbakan olarak çalıştığının belki kat kat üstünde hizmet edecek. O makamı bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerle en çok hak eden Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

Yorumlar

dabancaliibrahim   -  Bağlantı 2 Ağustos 2014, 23:43

gittiginiz yerlerde 30 milyon euro,yu da konusuyormusunuz bakara suresini de makaraya ceviriyormusunuz ayakkabi kutularini elinize alip salliyormusunuz saat kac diye millete soruyormusunuz türküm diye bagira biliyormusunuz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı