REKLAMI GEÇ

Erdoğan’a destek istediler

Erdoğan’a destek istediler

Ak Parti, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için düzenlediği Erdoğan’a destek mitinglerinin 16’ncısını Bağbaşı ve Başkarcı Mahalleleri’nde gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Bağbaşı ve Başkarcı’da Başbakan Erdoğan’a destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2014 Perşembe, 15:33

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkarcı Mahallesi’nde yaptığı konuşmada, 10 ağustos’ta Türkiye’de başka bir güzellik, başka bir yürüyüş başlayacağını belirterek, “Bu seçim ne belediye başkanlığı, ne de milletvekili seçimlerine benziyor. Türk tarihinde ilk defa millet yani cumhur, başkanını seçiyor. Benim cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan. Ülkemize güç katacak, 12 yıldır yapmış olduğu hizmetlerin üzerine hizmet katacak” dedi.

Dünyada bir çok ülkenin zulüm altında olduğuna dikkati çeken Başan Zolan, “Milleti ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, zulüm altında inleyen herkesi Allah kurtarsın inşallah. Atalarımız bunu başarmış. Dünyada zulüm altında olan bir çok insanı huzura kavuşturmuş. Dünyaya adaleti getirmiş” diye konuştu.

Ağustos’un Türk milletinin yükseldiği bir ay olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Malazgirt, Kurtuluş Savaşı, Kosova Savaşı ve Estergon Kalesi Ağustos ayında alınmıştır. Bundan yıllar sonra 10 Ağustos yine konuşulacak. Gelecek, 10 Ağustos’ta ilk kez millet cumhurbaşkanını seçmiş, ülkem kalkınmış, insanlarımız mutlu olmuş diye bizlerden bahsedecek. Aslında biz bugün burada tarih yazıyoruz” dedi.
denizli-bagbasi-baskarci--ak-parti-miting-ic

Örki: ” Türkiye’yi götüreceğimiz çok hedefler var”
İl Başkanı Örki ise, çok önemli bir sürece doğru gidildiğini belirterek, “Adım adım, nakış nakış Türkiye’yi işledik. Artık 10 Ağustos gibi çok önemli bir tarihe ramak kaldı. Artık Türkiye’de her şeyin eskisinden daha güzel olacağı bir devire kısa süre kaldı. Biz milletimizin mutlu olacağı tüm güzel hizmetleri sunduk. Bu ülkeye özgürlük ve mutluluk getirdik. Artık benim milletim yurtdışına çıktığında başı dik bir şekilde ‘Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım’ diyor. Bu sizlerin bizlere göstermiş olduğu teveccüh sayesinde oldu. Kendisini, ailesini, neyi var neyi yoksa feda etmeyi göze alabilen yiğitlerin sayesinde oldu. Bu yiğitlerin de en başında Recep Tayyip Erdoğan vardı, onun arkasında da siz vardınız” dedi.

Başkan Örki, “2023 hedeflerine 2071 hedeflerine hep birlikte gideceğiz. Şu alanda bulunan ve bulunmayan küçük yavrularımızın daha güzel bir Türkiye’de yaşaması için hep birlikte mücadele edeceğiz inşallah. Önümüzde uzun ince bir yol var, daha yapacağımız çok iş var. Türkiye’yi götüreceğimiz çok hedefler var. Bu hedeflere cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gideceğiz inşallah” diye konuştu.

Yorumlar

deniz tezcan   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 07:50

başbakan kac senedir ne komşu ülkelere nede başka ülkelere gidiyor?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı