REKLAMI GEÇ

Erdoğan’a koltuk çıktılar!

Erdoğan’a koltuk çıktılar!

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bağış kampanyasına Çameli ve Honaz belediye başkanları ile Ak Partililer de destek verdi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2014 Cuma, 11:12

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ben de Varım’ isimli bağış kampanyasına Denizli’den destek devam ediyor. Ak Parti Denizli teşkilatının ardından Honaz ve Çameli’deki belediye başkanları ile Ak Partililer Ziraat Bankasına giderek topluca kampanyaya katıldılar.

Ak Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz, kampanyaya Ak Partili olan ya da olmayanların destek verdiğini belirtirken, “Burada güzel olan kampanyayı AK Parti İlçe teşkilatı olarak başlattık ama AK Partili olmayanlarda desteklerini göstermek için bağışta bulunuyorlar. Gençler de var. Gençler ceplerindeki harçlıklardan kaç lira artırabildilerse 5 lira 10 lira bunu Başbakanımız için yapıyorlar” dedi. Belediye Başkanı Cengiz Arslan da ilçe olarak ‘ben de varım’ demenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Honaz’da da kampanyaya katılım fazlaydı. Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “AK Parti Honaz İlçe Teşkilatının çok değerli üyeleriyle, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la “Bu Yolda Bende Varım” diyerek bağış ve destek kampanyasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık” diye konuştu.

Yorumlar

Mutluluk…   -  Bağlantı 25 Temmuz 2014, 16:06

Bir tarafta evine ekmek götürmek için asgari ücretle çalışan milyonların sıkıntısı, bir tarafta israilin filistindeki müslüman kardeşlerimize verdiği zulüm ve işkenceler,Dünyanın değişik yerlerinde soykırıma tabi tutulan kardeşlerimiz var iken,ne yazık ki bir tarafta da mutlu olmak(!) varmış…

BORA   -  Bağlantı 25 Temmuz 2014, 11:24

Ben cebimden arttırdığım parayı niye siyasetçiere bağış yapayım ki? Onların zaten maaşları var aldıkları miktar belli o parayla kaç ev geçinir. 3 adayın da maddi durumu iyi. Evimin rıskını asla onlarla paylaşmam, onlar astronomik miktarlardaki maaşlarını benimle paylaşıyor mu? Bağış yapan insanların cb adaylarının mal varlıklarını bilmiyorlar galiba.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı