REKLAMI GEÇ

Erdoğan’ın milletvekilliği teklifini Ramazanoğlu getirdi

Erdoğan’ın milletvekilliği teklifini Ramazanoğlu getirdi

Paralel yapıya yönelik geçen hafta gerçekleştirilen operasyon sonrasında tutuklanan AK Parti eski Milletvekili İlhan İşbilen, milletvekili olmasıyla ilgili teklifi şu an Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Sema Ramazanoğlu’nun ilettiğini, kendisinin de kabul ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2015 Cumartesi, 09:36

Sözcü gazetesinde yer alan Saygı Öztürk’ün haberine göre, Fethullah Gülen Cemaati’ne yönelik geçen hafta Ankara merkezli gerçekleştirilen ve İzmir eski Milletvekili İlhan İşbilen ile 2 kişinin tutuklandığı operasyonla ilgili dikkat çekici ayrıntılar ortaya çıktı.

“Anayasayı ihlale teşebbüs etmek, silahlı terör örgütü kurmak, yönetmek, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs” suçlamasıyla tutuklanan İşbilen’e, Emniyet’teki sorgusunda yöneltilen sorulardan birisi de nasıl milletvekili seçildiğiyle ilgiliydi.

İşbilen, AK Parti’den milletvekili oluşu ile ilgili soruya “2011 yılı milletvekili genel seçimlerinde Tayyip Erdoğan’ın teklifini Sema Ramazanoğlu isimli şu andaki Aile Bakanı olarak görev yapan hanımefendi iletince kabul ettim” yanıtını verdi.

denizli-ramazanoglu-isbilen-aciklamasi-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı