REKLAMI GEÇ

Eyüpoğlu MKYK üyesi oldu

Eyüpoğlu MKYK üyesi oldu

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Denizli Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Eyüpoğlu, bir ilki gerçekleştirdi ve Genel Merkez MKYK üyesi olan ilk Denizlili oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2015 Pazar, 18:31

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Denizli AK Parti gençlik teşkilatlarının da tam kadro hazır bulunduğu genel kurul coşkulu bir ortamda yapıldı.

Yaklaşık 1 yıldır AK Parti Denizli Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten İsmail Eyüpoğlu, yapılan seçimde büyük bir başarı gösterdi ve AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyeliğine seçildi.

Önemli göreve getirilmesinin ardından bir değerlendirme yapan İsmail Eyüpoğlu, Denizli ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’na seçilen ilk Denizli İl Başkanı olduğunu hatırlatan Eyüpoğlu, “Görevimiz ve sorumluluğumuz daha da arttı. Genel kurulun takdiri ile MKYK üyeliğine seçildim. Denizli’de gençlerin daha aktif olması, siyasetin içinde daha fazla var olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi,

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı