REKLAMI GEÇ

Tam donanımlı eğitim kurumlarına ihtiyaç var

Tam donanımlı eğitim kurumlarına ihtiyaç var

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, bilgiye ulaşmak için modern teknolojiyle donatılmış kurumlara ihtiyaç olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2015 Pazartesi, 17:07

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, çağdaş ve kalkınmış ülkelerin eğitime öncelik verdiğine işaret ederek, Türkiye’nin de kalkınmasının, refah seviyesinin yükselmesinin, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesinin ancak eğitimle mümkün olacağını vurguladı.

Bu amaca ulaşmak için herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini kaydeden Filiz, “Gelişmiş toplumlarda bilgi güçtür. Bilgiye ulaşmak için modern teknoloji ile donatılmış kurumlara ihtiyaç vardır. Bu kurumlar ise okullardır. Son yıllarda gerek hükümetimizin ve gerekse hayırsever işadamlarının katkılarıyla hayata geçirilen yeni eğitim yuvaları sayesinde çocuklarımız artık hedeflenen standartlardaki sınıflarda eğitim görmeye başlamıştır. Fiziki altyapıda sağlanan gelişmenin yanısıra, öğretmen açığının giderilmesi başta olmak üzere, araç gereç, teçhizat ve donanım noktasında da büyük ilerlemelerin sağlandığı ülkemizde çocuklarımız artık daha iyi şartlarda eğitim almaktadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı