REKLAMI GEÇ

Gazeteciler o toplantıyı böyle izledi

Gazeteciler o toplantıyı böyle izledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anemon Otel’de iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantı salonuna alınmayan gazetecilere, salonun yanındaki oda gösterildi. Denizli’de gazeteciler ilk kez bir başbakanı bir ‘duvarın ardından’ TRT ekranıyla takip etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2015 Pazar, 20:24

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Denizli programının son durağı Anemon Otel’deki toplantı oldu. Davutoğlu burada iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile buluştu.

Denizli’nin birçok alandan önemli isminin buluştuğu kritik toplantı basına yarı kapalıydı. Keza başbakanlık yetkilileri, basın mensuplarına toplantının gerçekleştirildiği dev salonun yanındaki odayı işaret etti.

AA muhabirleri ve naklen yayın şirketi çalışanlarının dışındaki hiçbir gazetecinin alınmadığı Başbakan Davutoğlu’nun programını, o toplantının yapıldığı salonun bir duvar arkasındaki odadan takip eden gazeteciler, Denizli’deki ilk kez bir başbakanı duvara kurulan dev sinevizyon ekranına yansıtılan TRT yayınıyla izledi.

CHA AKREDİTE LİSTEYE ALINMADI
Öte yandan Başbakan Davutoğlu’nun Denizli programını takip etmek için başvuruda bulunan CHA muhabirlerinin de akreditasyon listesine alınmadığı ileri sürüldü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplantının ardından karayolu ile Ankara’ya hareket etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı