REKLAMI GEÇ

GÖKBEL: TÜRKİYE, İSLAM ALEMİNİN UMUDUDUR

GÖKBEL: TÜRKİYE, İSLAM ALEMİNİN UMUDUDUR

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yakın zamanda Filistin’de yaşananların İslam aleminde dayanışmaya ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Türkiye İslam aleminin umududur. Bu da ancak AK Parti hükümeti ile mümkündür” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2018 Pazar, 09:23

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yakın zamanda Filistin’de yaşananların İslam aleminde birliğe, dayanışmaya ne kadar ihtiyaç duyulduğunu gözler önüne serdiğini belirterek, “Türkiye İslam aleminin umududur. Arap ülkeleri sus-pus olmuşken, zulme en sert tepkiyi AK Parti iktidarının yönettiği Türkiye Cumhuriyeti vermiştir. AK Parti, sadece Türkiye için değil, mazlum milletler için de iktidarda kalmalıdır” dedi.

Halkla buluşmalarında AK Parti iktidarının hizmetlerini anlattıklarını belirten Gökbel, “İnsanımıza, AK Parti’nin Türkiye için istikrar kaynağı olmasının yanı sıra içinde bulunduğu coğrafyanın geleceğinin de teminatı olduğunu anlatıyoruz. Amerika Birleşik Devletleri’nin uluslararası kamuoyunun tepkilerine rağmen, elçiliğini Kudüs’e taşıması ve bunu dünyaya duyurmak için demokratik haklarını kullanan mazlum Filistin halkının katledilmesi olayını yaşadık. Bu olay; İslam âleminin birlikteliğe ne kadar ihtiyacı olduğunu göstermiştir. En sert tepkiyi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan vermiştir. İslam âleminin Türkiye’nin liderliğine ihtiyacı vardır. Bu da ancak AK Parti iktidarının devamıyla mümkündür. Çünkü emperyalizme, siyonizme karşı durabilecek cesaret, güç ve mücadele anlamındaki altyapı AK Parti kadrolarında ve liderinde mevcuttur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı