REKLAMI GEÇ

Hasan Oymak aday adaylığı başvurusunu yaptı

Hasan Oymak aday adaylığı başvurusunu yaptı

Avukat Hasan Oymak, Pamukkale Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Denizli’nin Ankara’daki etkili isimlerinden biri olan Av. Hasan Oymak, Ankara Denizlim Derneği Başkanlığı da yapmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2018 Perşembe, 18:43

AK Parti’de aday adayları bir bir ortaya çıkıyor. Denizli’nin cazip ilçelerinden biri olan Pamukkale için başvuru yapanlar arasına kentin Ankara’daki etkili isimlerinden Hasan Oymak da katıldı.

Bir süredir kulislerde adı konuşulan Hasan Oymak, başvurular için partide belirlenen süresinin sona ermesine 1 gün kala beklenen adımı attı.

Ankara Denizlim Derneği Başkanlığı gibi birçok görevde bulunan Hasan Oymak Acıpayam Darıveren doğumlu. 47 yaşındaki başarılı avukat, koltuğu sallantıda olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e rakip oldu.

Hasan Oymak, 27. dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti 5. sıra milletvekili adayıydı.

HASAN OYMAK KİMDİR?
1971 Acıpayam/Darıveren doğumlu olan Avukat Hasan Oymak, ilk ve orta öğrenimini Denizli, İzmir ve Acıpayam’da tamamladıktan sonra, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı.

Öğrencilik süresince Yatırım Teşvik Belgeleri, krediler ve ithalat-ihracat belgeleri ve markalar konusunda çalışma yapan Hasan Oymak, askerlik görevi sonrası Ankara Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Halen H&H Hukuk Bürosunun kurucu ortağıdır. Türk Patent Ve Marka Kurumu’na kayıtlı marka- patent vekilliği ve Adalet Bakanlığı’na kayıtlı arabuluculuk görevi yapmaktadır.

Hukuki Araştırmalar Derneği yönetim ve Denetim Kurulu üyelikleri, Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan Oymak, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu raportör üyesi ve Bedensel Engelliler Futbol Disiplin Kurulu üyesidir.

Yamaç paraşütü, rafting, futbol, voleybol ve Squash sporlarıyla aktif olarak ilgilenen Hasan Oymak, evli ve bir kız çocuk babasıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı