REKLAMI GEÇ

Her ailenin bir sosyal danışmanı olacak

Her ailenin bir sosyal danışmanı olacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Aile Sosyal Destek Projesi (ASDEP) kapsamında Denizli İl Müdürlüğü’ne 40 psikoloğun atanacağını açıkladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2016 Cumartesi, 15:19

Bakanlık bünyesindeki çocuk gelişimcisi ve psikolog kadrolarını “kullanılmayan kadrolar” olarak nitelendirmesi ile tepki çeken Bakan Sema Ramazanoğlu, bu kez Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na 1.500 psikolog alınacağını duyurdu.

DENİZLİ’YE 40 PSİKOLOA ATANACAK
AK Parti Yerel Yönetimler 2. Bölge Toplantısı’na katılmak üzere Denizli’ye gelen Ramazanoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Boş psikolog kadrolarının en geç 15 Haziran’a kadar doldurulacağını ifade eden Ramazanoğlu, bu kapsamda Denizli’ye de 40 psikoloğun atanacağını söyledi. Bakan Ramazanoğlu, “Önümüzdeki günlerde 1.500 psikolog alıyoruz. Sosyolog, pedagog ve sosyal hizmet çalışanı alıyoruz. Denizli için de kadromuz var. Denizli’ye 40 psikolog alıyoruz. Bu arkadaşlarımız, en geç 15 Haziran’da göreve başlayacak” dedi.

ASDEP kapsamında kadroya alınacak psikologların ailelere psikolojik, rehberlik hizmetleri vereceğini kaydeden Ramazanoğlu, talep olması halinde psikologların ailelerinin ayağına giderek, psikoterapi ve rehberlik hizmeti sunacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı