REKLAMI GEÇ

İki Mehmet arasındaki fark

İki Mehmet arasındaki fark

İç Güvenlik Yasa Tasarısı görüşmelerinin devam ettiği Meclis’te milletvekilleri yoğun tempo karşısında bitkin düşüyor. AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ise 17 saat 15 dakikalık çalışma temposunun ardından twitter’da paylaştığı fotoğrafta oldukça dinç görünüyor. Yanındaki İstanbul Milletvekili Mehmet Muş’un adaşının aksine oldukça bitkin olması dikkat çekiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2015 Perşembe, 08:30

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki İç Güvenlik Yasa Tasarısı görüşmeleri kavgalı olduğu kadar uzun ve yorucu geçiyor. Kimileri vekiller dayanamayıp uyukluyor, kimileri ise “Bana mısın” demiyor. AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de, bu yoğun tempoda dinç kalabilmeyi başaran milletvekillerinden.

Yüksel’in twitter’dan paylaştığı fotoğraf, yoğun çalışma temposu karşısındaki direncinin kanıtı gibi… Oturum başladıktan 17 saat 15 dakika sonra çekilen fotoğrafta Yüksel’de herhangi bir yorgunluk belirtisi göze çarpmıyor. Yanında oturan İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş’un ise gözleri kapanmak üzere.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı