REKLAMI GEÇ

İşçi Partisi’ne özel harekatlı göz hapsi

İşçi Partisi’ne özel harekatlı göz hapsi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyareti nedeniyle İşçi Partisi İl Başkanlığı ve partinin gençlik kolları olan Öncü Gençlik merkezinin de bulunduğu binanın önü özel harekat timleri çevrildi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2014 Cumartesi, 16:39

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de düzenleyeceği miting nedeniyle Denizli adeta polis kaynıyor. Her yerde yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Daha önce de olası protestoları önlemek için Başbakan’ın gelişinden önce Türkiye Gençlik Birliği üyelerini gözaltına alan polis, bu kez İşçi Partisi’ni Özel Harekat timleri ile adeta abluka altına aldı. 

Daha sonra partinin yanına Çevik Kuvvet ve Toma olarak bilinen toplumsal olaylara müdahale araçları da geldi. Özel harekat timleri bir süre sonra buradan ayrıldı. Ancak Çevik Kuvvet ekipleri ve tomalar halen bekliyor.

Parti etrafında alınan olağan üstü güvenlik önlemlerini eleştiren İşçi Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, “Özel harekatla partiyi kuşatmaya kadar gelindiyse bu çaresizliğin ve yıkılışın açık göstergesidir” dedi.

Yorumlar

haydar   -  Bağlantı 1 Mart 2014, 18:49

yarım düzine adamdan ödleri kopuyor. o yarım düzine adamda da ne kuvvet varmış arkadaş, özel harekat, çevik kuvvet, 59. tugay, xx. kolordu…

aytekin   -  Bağlantı 1 Mart 2014, 17:49

korkudan korkmak diye buna denir…

Murat Candan   -  Bağlantı 1 Mart 2014, 17:02

Bu kadarı da ayıp artık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı