REKLAMI GEÇ

İstifa listesinde Gürlesin ve Subaşıoğlu da var mı?

İstifa listesinde Gürlesin ve Subaşıoğlu da var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifa listesinde ikinci dalga operasyonuyla İstanbul’dan başlayarak ilçe belediye başkanları ve il başkanlarına yönelik adım atmaya hazırlandığı konuşuluyor. İlçe belediye başkanları konusunda gözler 15 Temmuz Gecesi sabah saatlerine kadar ortalıklarda görünmediği iddia edilen Subaşıoğlu ve Gürlesin’e çevrildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2017 Perşembe, 16:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kritik büyükşehir ve il belediye başkanlarının görevlerinden ayrıldığı istifa operasyonunun ikinci dalgasına ilişkin iddialar Ak Parti kulislerine düştü. Öyle ki kulisler, artık partiye yakın köşe yazarları tarafından birkaç gündür ulusal gazetelerin sayfalarına da taşınıyor.

İddialar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’dan başlayarak ilçe belediye başkanları ve il başkanlarına ilişkin ikinci bir istifa dalgasını hayata geçirmek üzere olduğu yönünde.

İstanbul’da birçok kritik ilçe belediye başkanının tıpkı ilk dalgada olduğu gibi istifaya davet edileceği, bu ikinci dalgada bazı Ak Parti il başkanlarının da aynı yöntemle görevlerinden uzaklaştırılacakları belirtiliyor.

İddiaların gündeme gelmesiyle birlikte Denizli’de gözler iki büyük ilçenin belediye başkanlarına çevrildi. 15 Temmuz gecesi neredeyse sabah saatlerine kadar ortalıklarda görünmedikleri hatta ulaşılamadıkları iddia edilen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşoğlu’nun ikinci istifa dalgası listesinde isimlerinin yer alıp almadığı büyük merak konusu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz gecesini konu alan “O Gece” başlıklı yazı dizisi için Denizlihaber.com’a verdiği röportajda “O gece görmek istediklerim aramızda yoktu” diyerek serzenişte bulunduğu isimler arasında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun da olduğu kulislerde çokça konuşulan konular arasındaydı.

Vatandaşın sokaklarda darbeye karşı canını siper ettiği saatlerde bazı seçilme partililerin meydanlara çağrıya rağmen çok geç gelmeleri konusunda partinin ilgili organlarıyla yaptığı toplantılarda “Gereği yapılır” dediği öne sürülen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı