REKLAMI GEÇ

Karadeniz, FETÖ ile mücadele ettiği için meclisten ihraç edildiğini iddia etti

Karadeniz, FETÖ ile mücadele ettiği için meclisten ihraç edildiğini iddia etti

Pamukkale Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi iken meclisten ihraç edilen Hüseyin Karadeniz, FETÖ ile mücadelesinin parti içindeki birilerini rahatsız ettiğini, bu nedenle meclisten ihraç edildiğini öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2017 Çarşamba, 11:08

Pamukkale Belediyesi Meclis üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Karadeniz, partinin tanınan isimlerinden Emin Okkaya ve Çivril teşkilatından da 9 kişi partiden kesin ihraç istemi ile İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Disiplin Kurulu, adı geçen kişilerin sözlü ya da yazılı savunmasını beklerken, Hüseyin Karadeniz, dünkü meclis toplantısına alınmadı ve meclis üyeliğinden atıldığı söylendi.

AK Parti İl Disiplin Kurulu Başkanı İbrahim Uzunoğlu ise, kimseye yargısız infaz yapılamayacağını belirterek, “Disiplin Kurulu’na sevk edilen arkadaşların yazılı ya da sözlü savunması hala alınmadı. Savunmaları alınmadan haklarında karar verilemez. Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar ve sosyal medyada fırtınalar koparıyorlar. Hüseyin Karadeniz, meclis üyeliğinden ihraç edildi, partiden ihraç edilmedi. İhraç edilip edilmeyeceğine diğer isimlerle birlikte Disiplin Kurulu karar verecek” dedi.

HÜSEYİN KARADENİZ, SOSYAL MEDYADAN YÜKLENDİ
Pamukkale Belediye Meclisi’nin toplantısına alınmayan ve meclis üyeliğinden ihraç edilen Hüseyin Karadeniz, başına gelenlerin nedeni olarak FETÖ ile mücadele etmesini gösterdi.

Sosyal paylaşım sayfasında ise, özetle şu iddialara yer verdi;
“3 yıldan beri AK Parti Pamukkale ve Büyükşehir meclis üyesi olarak siyasetin içinde idim. Bu süre içinde zaten 17-25 Aralık ve darbe teşebbüsleriyle bizim yıllarca hassas olduğumuz ve bizi dolandırarak (10 yıl önce) ticaretimizi de mahveden FETO köpeğinin uzantılarının siyaset, devlet kurumlarında, sendikalarda, üniversite de at oynatmaya devam etmelerinden duyduğum rahatsızlık sebebiyle bu örgütle sahada mücadele ettim. Onları deşifre ettim. Devletin kurumlarına yardımcı oldum. İlerde isimlerini de açıklamakta beis görmeyeceğim siyasete, kurumlara hakim kripto FETÖ uşaklarını ve ağababalarını kızdırdık, ürküttük. Örgütle uğraşmamız içerideki birilerini rahatsız etti. Bu rahatsızlığın neticesi aylardır bizi ihraç etme gayreti çabası nihayete vardı. Dün itibariyle ihraç edildim. Ayrıca hiç düşünmediğimiz bir hileyle seçim öncesi tüm adaylardan alınan taahhüt niteliğindeki imzalı belge ile meclis üyeliğinden atıldım. Çünkü bizim her yazdığımız FETÖ kelimesi birilerini rahatsızlık vermiştir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı