REKLAMI GEÇ

“KİMSEYE KIRGINLIĞIM OLMAZ”

“KİMSEYE KIRGINLIĞIM OLMAZ”

Ak Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde aday göstermediği mevcut milletvekili Bilal Uçar, kendisi için önemli olanın partisinin iktidar olması olduğunu belirterek, “Kimseye kırgınlığım olmaz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2015 Cuma, 18:02

Ak Parti 1 Kasım seçimlerinde aday gösterdiği isimleri Yüksek Seçim Kurulu’na bildirdi, Denizli’de büyük değişim ortaya çıktı. 7 Haziran seçimlerinde 3. sıradan listeye giren ve milletvekili seçilerek TBMM’ye giden Bilal Uçar, sürpriz bir şekilde 1 Kasım listesinin dışında kaldı.

Ak Parti’nin milletvekili listesini ve aday gösterilmemesini değerlendiren Uçar, “Ben Ak Partiliyim. Benim için önemli olan partimin iktidar olmasıdır. Adayım kim olduğu benim açımdan önemli değildir. Bu güne kadar il başkanı olarak, milletvekili olarak hep halkın içinde olmaya çalıştım. Halkın taleplerini karşılamaya çalıştım. Yüzümün akıyla görevlerimi tamamladım. Siyasette bir gün mutlaka bayrak değişimi olur. Aday olan arkadaşlarımın en iyi sonucu alması için elimden gelen gayreti gösteririm. Kimseye bir kırgınlığım olmaz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı