REKLAMI GEÇ

Kınık AK Parti’den Kale’de aday adayı

Kınık AK Parti’den Kale’de aday adayı

Emekli öğretmen Süleyman Kınık, AK Parti’den Kale Belediye Başkan Aday Adayı. Kınık, amacının doğduğu toprak olan Kale’ye hizmet etmek olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2018 Pazar, 12:27

Yerel seçimler yaklaşırken aday adayları da ortaya çıkmaya başladı. AK Parti’de de aday adayları başvurularını veriyor.

AK Parti’den Kale’de belediye başkan aday adayı olan isimlerden biri de emekli öğretmen Süleyman Kınık. Dosyasını il teşkilatına teslim eden Süleyman Kınık, öğretmenlik gereği yaşamının büyük bölümünü Kale dışında geçirse de bağlarını hiç koparmadığını söyledi.

Kınık, “Kale’nin ekonomik gücünü arttırmak, Kale’de çocuklarımıza yol göstermek, gençlerimize iş bulmalarında bilgisayarı öğreterek yardımcı olmak, diğer branşlarda kurslarla yetiştirerek geleceğe hazırlamak, yaşlılarımıza emeklilik yıllarında en güzel hizmeti, sevgi ve saygıyı göstererek mutlu olmalarını sağlamak için çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

Partisinin uygun görmesi ve Kale halkının da desteklemesi halinde doğduğu topraklara hizmet etmek istediğini belirten Kınık, gece gündüz çalışacağını ifade etti.

Yorumlar

Bora Baran   -  Bağlantı 13 Kasım 2018, 14:26

Bir eğitimci olarak sizlerin belediye başkanlığı döneminde Kale halkına her açıdan hizmet edeceğinize güveniyor ve inanıyoruz. Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diler yolunuzun açık olmasını temenni ederim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı