REKLAMI GEÇ

Kocasert sürpriz aday mı?

Kocasert sürpriz aday mı?

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi kulislerde de hareketlilik arttı. Denizli’de üzerinde en çok konuşulan belediyelerden biri de Merkezefendi. AK Parti’nin Muhammet Subaşıoğlu ile yola devam etmeyeceği kulisleri meşgul ederken, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin bu belediye için Süleyman Kocasert sürprizi yapacağı, Osman Zolan’ın da bu isme sıcak baktığı konuşuluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2018 Salı, 12:34

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi kulislerin bir numaralı konusu Merkezefendi Belediyesi ve AK Parti’nin kimi aday göstereceği. Subaşıoğlu’nun parti tarafından başarısız bulunduğu, bu nedenle de 31 Mart’ta yeniden aday gösterilmeyeceği kulisleri meşgul ederken, aday olarak Süleyman Kocasert’in gösterileceği öne sürüldü.

Nihat Zeybekci’nin, Kocasert’in adaylığını istediği ve bu ilçeye sürpriz aday olarak çıkarmayı düşündüğü kulislerde yüksek sesle konuşulurken, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da bu isme sıcak baktığı öne sürülüyor.

Süleyman Kocasert’in ise yakın çevresine, “Merkezefendi Belediye Başkan adaylığı teklifi gelirse emir telakki ederim” dediği, bu gelişmenin ardından AK Parti’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adaylığı sürecinin farklı bir boyuta taşındığı öne sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı