REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu’nun bakışları dikkat çekti

Subaşıoğlu’nun bakışları dikkat çekti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, adaylığının açıklanmasının ardından ilk basın toplantısını bugün parti binasında yaptı. Teşkilatın eksiksiz bir şekilde katıldığı basın toplantısına, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun Zolan’a malumun ilanı bakışları damgasını vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2018 Pazartesi, 15:10

Adı zaman zaman Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda istekli olduğu yönünde kulislerde geçen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun Ak Partili Büyükşehir belediye Başkanı Zolan ile rekabeti Denizli’de politikacıların çok net bildiği iddialar arasında.

Zolan’ın 15 Temmuz ile ilgili isim vermeden “O gece yanımızda görmek istediklerimiz ne yazık ki yoktular” sözleriyle eleştirdiği kişilerden biri olduğu söylenen, Büyükşehir Belediyesi zabıta araçlarının Merkezefendi Belediyesi araçlarına kestiği trafik cezalarını, bizzat Büyükşehir Belediyesi veznelerine giderek tepki olsun diye ödediği o görüntüleri yerel medyaya taşınan, Büyükşehir Belediye Meclisi dahil birçok konuda Zolan’la görüş ayrılıklarına düştüğü öne sürülen Subaşıoğlu’nun yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği bilinmiyor.

Ancak bugün Ak Parti İl Binası’nda farklı objektife yansıyan yüz ifadeleri, Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu’nun adeta diken üzerinde durduğunu gösteriyor. Milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra Ak partili Belediye Başkanları dahil neredeyse tüm seçilmiş kadroların tıka basa dolduğu toplantı salonunda gergin ve Zolan’a bakışları çok da pozitif olmadığı gözlenen Subaşıoğlu’nun objektiflere yansıyan farklı görüntüleri, oldukça dikkat çekiyor.

Cumartesi günü İstanbul’da bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayında yeniden Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Osman Zolan 2019 yerel seçimleri için Ak Parti’nin Denizli’de açıkladı ilk isim oldu.

Beştepe’nin 2019 seçimleri için Denizli’de belirleyeceği adaylar konusunda Zolan’ın da çalışmak istediği ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri konusundaki önerilerini dikkate alacağı, uyumlu bir dönem çalışması için Başkan Zolan’ın görüşlerine de önem vereceği Ak Parti kulislerinde konuşulan iddialar arasında.

Yorumlar

mehmet   -  Bağlantı 27 Kasım 2018, 11:18

ne zolana ne subaşına nede gürlesine oy veririm.

Cengiz   -  Bağlantı 26 Kasım 2018, 21:06

Muhammet Subaşı ve Gürlesin kesinlikle değişmeli.Ayrıca Ak PArti çatısı altında düşmanlık istemiyoruz.Ne o bakışlar öyle insan tebrik eder.Çekemiyosan da çık söyle kardeşim,Büyükşehire ben talibim dersin.Gizliden gizliden ne o öyle.Kınıyorum subaşını

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı