REKLAMI GEÇ

Filiz: “Kim ne derse desin Türkiye büyüyor”

Filiz: “Kim ne derse desin Türkiye büyüyor”

Türkiye’nin, satın alma gücü paritesine göre dünyanın 13. büyük ekonomisi olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “Avrupa’da 6’ncıydık 5’inciliğe yükseldik, Türkiye her bakımdan büyüyor, gelişiyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2017 Perşembe, 17:15

Dünyanın birçok yerinde sıkıntılar yaşanırken Türkiye’nin emin adımlarla yolunda ilerlediğini belirten Filiz; “Şu günlerde Türkiye’de sistem tıkır tıkır işlerken dünya fokur fokur kaynıyor. Türkiye’nin bu kadar istikrarlı ilerlemesi ve sorunlarını çözmesi birilerini rahatsız ediyor” dedi.

TÜM HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ
Çoğu ülkenin ekonomik sıkıntılarla boğuşurken, tüm dünyada siyasi iktidarsızlıklar baş göstermişken, Ortadoğu’da savaşlar sürerken, bize dost görünen ülkeler akıl tutulması yaşarken, Türkiye’nin ekonomik problemlerle uğraştığı, siyasi iktidarsızlıkların yaşandığı dönemleri çok geride bıraktığını belirten Filiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Binali Yıldırım’ın önderliğinde Türkiye’nin 2023, 2053, 2071 hedeflerine yürüdüğünü söyledi.

TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL
Türkiye’nin, artık eski Türkiye olmadığını vurgulayan Filiz, “Eskiden ülkemiz 70 sente muhtaçken, IMF kapılarında borç almak için beklerken, doktor ve ilaç kuyruklarına sabahın 3’ünde girilirken, vatandaşımız maaş kuyruklarında can verirken, ülkemizin toplanan vergilerinin yüzde 86’sıyla faiz ödüyorduk. Şimdi o faizin ödendiği paralarla vatandaşa hizmet götürülüyor. Bugün Türkiye’nin her yerinde şehir hastaneleri yapılıyor. Yaşlı bakımevleri, ulaşımda yapılan devrimler, dağları delip yapılan duble yollar, tüneller, köprüler yapılıyor. İçeride ve dışarıdaki tüm engellemelere rağmen Türkiye hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Ulaşımdan sağlığa, savunmadan enerjiye âdeta yeni bir devrime imza atılıyor. Dev projelerle aşılamaz denilen yollar aşılırken, kıtalar birbirine bağlanıyor. Bir zamanlar hayal olan yerli ve millî projeler bir bir hayata geçiyor” dedi.

Körfez ülkelerinde siyasi dalgalanmaların yaşandığın, Suudi Arabistan özelindeki gelişmelerin de dikkat çekici olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Filiz, “Bölgemizdeki gerilimin yükseldiği bir dönemi yaşıyoruz. Bölgemizde yeni bir sorun alanı, bir çatışma alanı olmamasını ümit ediyoruz. Arzumuz ve devletimizin gayreti körfez ülkeleri arasında küresel ölçekte huzurun, istikrarın, barışın sürekli olması. Bütün bu olumsuz gelişmelere, 2018 için kaos, ekonomik kriz senaryosunu tedavüle sokmaya çalışanlara rağmen ne söylerse söylesinler Türkiye ekonomisi güçlüdür, Türkiye büyümeye, kalkınmaya, iş, aş üretmeye devam etmektedir. Ne yaparsa yapsınlar, hangi hileye başvurursa vursunlar ülkemizin üzerinde oynanan oyunları milletçe bozmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

sinan20   -  Bağlantı 17 Kasım 2017, 16:19

1923-2002 döneminde 79 yılda 85 milyar dolar açık verilmiştir. Son 15 yıldaki açık toplamı ise 425 milyar dolardır. Dolar olmuş 3.90, Euro 4.60 . Yüklenin insanların garibanın üstüne vergilerle

eren20   -  Bağlantı 17 Kasım 2017, 10:15

Vatandaşın büyümediği kesin.Büyüme nedense vatandaşa yansımıyor.Yansıyan ZAMLAR.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı